Ha jók az értesüléseim, állítólag Bakondit jelölik a hadügy élére ...
Csapás, csapás hátán ...
<blockquote rel="Panzerfaust">Ha jók az értesüléseim, állítólag Bakondit jelölik a hadügy élére ...
Csapás, csapás hátán ...

Volt lent nálunk Kanizsán, ígért akkor fűt-fát, csak maradjunk TSz-esek!
Helikopterrel jött, tele volt a Minyó Balaton szelettel meg dobozos Cocakólával!
Ott strázsáltam mellette két napig az Erdész utcai focipályán.
Veszélyes pletyka...
Amúgy én annyira nem ismerem a kormánypárti politikusokat, de válasszátok már ki,hogy ki lehetne a legmegfelelőbb?!
csak pár példa: ha molni lenne, előkészítené a Gripen utáni F-35 beszerzést és venne amerikai helikoptereket, ha boki lenne, akkor előkészítené a Gripen utáni PAK-FA beszerzést és venne orosz heliket, meg a mostaniakat felújíttatná, lehetne dudi is, neki rendes felszerelés kellene A-tól Z-ig, az adminok közül kikerült miniszter páncélosokat, tüzérséget fejlesztene meg venne fegyvert a Gripenhez, végezetül ha én lennék akkor titokban atomfegyvert fejlesztetnék biztos ami biztos alapon.Az a legkevesebb, már sokan megtették.Előbb gyorsan nyugdíjba megy. Az a pénz már megmarad neki. A tábornokok bérezése egyedi megegyezés alapján fut, plusz általában tanácsos -főtanácsos itt ott. Miniszteri fizu több, és ott nincs nyugdíjkorhatár. Martonyi nem volt korábban valami honvédségi akármi? Mintha láttam volna már díszegyenruhában régen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..