<blockquote rel="Unio">Mondjuk én olyat írtam volna, hogy a külön cenzor bizottságot hoztak volna létre miattam, úgy kiakadt volna a tökömtelevanmostmárelküldömaHMetafrancba
.
Szívesen írnék folytatást, de egyelőre csak pár embert találtam, aki hajlandó volt mesélni.
</blockquote>
Mivel nem vagyok baka, így nem lennék hiteles forrás
. Nagyjából ugyanezekről beszéltem/írtam volna én is, mivel ezeket hallottam a katonáktól (plusz olvastam), csak kekeckedő stílusban írtam volna, meg enyhén dühből
.
Én régi dolgok után is kutakodnék, legyen egy picit kínos a helyzet 1-2 fejesnek.
Pl: Régen a harckocsizó beszerzéses sztori, hogy mennyire igaz vagy legenda.
Valamint egyéb rossz felszerelések beszerzése, vagy jók be nem szerzése.
Aztán ott van az, hogy miket adtak volna nekünk egyes országok, és mi persze mindig arra hivatkoztunk, hogy nem kell mert nincs pénz stb, vagy nem is nyilatkozott semmit se a HM mert ugye minek az.
Nagyon sok ember keresett egy halom pénzt azon, hogy a sereget leépítették és szó szerint szétlopták.
Arra is kíváncsi lennék, hogy egyes fejlesztéseket miért kaszáltak el idehaza, és nem hiszem el azt a púlos szöveget, hogy mert nem volt rá keret.
Egyébként meg HTKA
)), CombatGear kommentek és egyéb fórumokon belelehet érdekes infókba futni. Persze fontos a hiteles forrás, de őszintén szerintem a 99% igaz amit irkálnak egyes személyek.
Ez is milyen már, hogy a sereg sz*rt se fejleszt, ha meg mégis az meg olyan rossz minőségű, hogy egy kínai munkás is sírva fakad tőle.
Az én elméletem szerint a HM-ben tuti agyhalottak vagy majmok ülnek (tisztelet a kivétel), mert csak ezek (meg a politikusok) tudták Mariana-árok szintű mélységbe süllyeszteni a honvédséget .
A másik: Nem akarok itt politizálni de..
1: Legyen ez a kormány vagy akár a gyíkemberek meg a holdnácik, itt az lesz, hogyha valamit is fejleszteni fognak, az kb kimerül abban, hogy: Ne! Itt van ez a 15-25 helikopter ami semmire sem jó és semmi képességnövekedéssel nem fog járni, de látványos és majd a média is ezt fogja szajkózni. Mindenki fogja be a pofáját és a Mars gyarmatosításáig (vagyis soha napján) kuss legyen!
2: A tisztesek között még igenis van eléggé sok kommunista felfogású, mutyizós szétlopom az agyamat rohadék, és ezek valahogy csak nem akarnak kihalni mint a dinók. Egyébként én sokuknak lefaragnám a fizetését, sőt sok olyannak is aki már nyugdíjas!
Egyébként megértem, hogy most nekünk nagyon kellenének a szállítóhelikopterek, de én inkább a katonák személyes felszerelésének a megújítását szorgalmaznám, utána jöhetnének a következők: Járművek (új Pszh, terepjárók, ágyúk vagy önjáró tüzérség stb).
Egyébként azokkal kezdek egyetérteni, akik azt mondják, hogy lerombolni, sóval behinteni majd újrakezdeni. Mert ennek semmi értelme, hogy cukrozzuk a szart, attól az még szar marad.