gáz egyébként sokhelyen van ... bpn a toborzó szék gyakran cserél gazdát és hozzá nem értők kerülnek bele sokszor.Emlekszem
Mikor jelentkeztem állandóan tatat mondtak mondom oke bele megyek azért jeleztem nekik hogy úgy tudom ha van szemuvegem akkor off Tata lövész beo toborzó erre ta vágta “dehogy dehogy menj csak” legszívesebben ha meg látom az utcán meg fejelnem izomból ezért a mondatért hogy anno átbaszott 18evesen frissen kijőve a középsulibol
Na ha meg Bp-en ilyen Toborzok vannak ( tudomásom szerint ordítanak a fájdalomtól ha dolgozniuk kell) akkor lesz baj akármilyen toborzast raknak fent össze.
Es ne sértődjenek meg akik itt esetleg toborzás szakterületen vannak de a mi korosztalyunkat egyszer paloták be többsége soha többet nem megy oda vissza
az nem jár utánna senkinek semminek... nem csinál beosztástervezetet nagyon sok max gyorsan egy skiccet... de hogy is tehetné kapcsolatai sincsenek soknak azt sem tudja kit keressen vagy hova is keres egyáltalán embert... (egyszerűen sok arra nem veszi a fáradságot hogy felhívja a helyörséget... Tatán ezért már külön toborzóiroda is van a helyörségbe de egyébként BP re pont jellemzően nem keresik az ilyen ügyekbe hogy pontosan hova mire kinek is kellene ember és milyen vagy milyen képzettségű esetleg habitusú testméretű... így oda vissza is problémás és a jelentkező szívja meg.