Lehet...Mert lehet hogy fitom nálad is le van tiltva?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet...Mert lehet hogy fitom nálad is le van tiltva?
Pontosítanék Szabolcsiként, hogy szerintem mi lenne az ideális hely új század létrehozására, plusz tovább merészkednék az ország más részeire is:Lövész létszám kellene minél előbb. BAZ megyébe vagy SzSzB megye keleti részeibe, Baranyába...
Kezdetnek 1-1 század is már valami lenne azzal szemben hogy háborús időkben is évekig ígérgetjük a zászlóaljakat. Valahol el kellene már kezdeni de azonnal!
Szerintem nincs értelme túlzottan szétszórni az alakulatokat. kb. a zászlóalj a legkisebb alakulat amit célszerű egy helyen állomásoztatni.Pontosítanék Szabolcsiként, hogy szerintem mi lenne az ideális hely új század létrehozására, plusz tovább merészkednék az ország más részeire is:
1. Nyíregyháza (nem szorul magyarázatra... 110 ezres város alakulat nélkül)
2. Mátészalka (pont Nyírbátor és Fehérgyarmat között fekszik, de Csenger és Baktalórántháza és Vásárosnamény is elég közel van)
3. Kisvárda (Záhony és Vásárosnamény is közel van)
4. Sárospatak (a teljes Zempléni régióból toborozhatnánk ide)
5. Miskolc északi része (nagy város szintén alakulat nélkül. Mindenképp egy kisebb falut néznék ki Miskolc felett jó megközelíthetőséggel az iparmentesebb BAZ megyei részekhez)
6. Eger
7. Gyöngyös
8. Salgótarján
9. Kaposvár (itt gólt lőttek, szerencsére zszlj szint a terv)
10. Pécs
11. Baja
12. Kiskunhalas
13. Nagykanizsa
14. Zalaegerszeg
Ez a 14 város 14 könnyű-vegyes századot simán elbírna szerintem. Ezek össz értéke kitenne 3-4 zászlóaljat, s alkothatnák a tartalékos erők gerincét. És nem lenne egy ökör ára a nehéztechnikákkal összemérve.
A kérdés, hogy van-e értelme ennyire szétszórni az alakulatokat?
Valaki ha nem dolgozik annyit mint én térképre rakhatná a jelenlegi MH alakukatokkal együtt. Meg persze kíváncsi vagyok az észrevételeitekre is!
Ha megemelik a fizut sok települèsen zászlóalj szint is összejöhetne.Pontosítanék Szabolcsiként, hogy szerintem mi lenne az ideális hely új század létrehozására, plusz tovább merészkednék az ország más részeire is:
2. Mátészalka (pont Nyírbátor és Fehérgyarmat között fekszik, de Csenger és Baktalórántháza és Vásárosnamény is elég közel van)
5. Miskolc északi része (nagy város szintén alakulat nélkül. Mindenképp egy kisebb falut néznék ki Miskolc felett jó megközelíthetőséggel az iparmentesebb BAZ megyei részekhez)
6. Eger
7. Gyöngyös
8. Salgótarján
10. Pécs
11. Baja
12. Kiskunhalas
13. Nagykanizsa
14. Zalaegerszeg
Ez a 14 város 14 könnyű-vegyes századot simán elbírna szerintem. Ezek össz értéke kitenne 3-4 zászlóaljat, s alkothatnák a tartalékos erők gerincét. És nem lenne egy ökör ára a nehéztechnikákkal összemérve.
A kérdés, hogy van-e értelme ennyire szétszórni az alakulatokat?
Valaki ha nem dolgozik annyit mint én térképre rakhatná a jelenlegi MH alakukatokkal együtt. Meg persze kíváncsi vagyok az észrevételeitekre is!
Ha megemelik a fizut és sokan jelentkeznek, akkor lehet válogatni is. Nem kell minden analfabétát és féllábút felvenni...Ha megemelik a fizut sok települèsen zászlóalj szint is összejöhetne.
A minősèg más kèrdès.
Ha megemelik a fizut és sokan jelentkeznek, akkor lehet válogatni is. Nem kell minden analfabétát és féllábút felvenni...
Aki jól felmondja a szorozótáblát, az már kapásból lehetne hadnagy!
Ez így van.
De azèrt ezt is el lehet baszni.
Ja ès akkor megint.
Tiszt/tiszthelyettes.
Ettől tartok èn is.Aki jól felmondja a szorozótáblát, az már kapásból lehetne hadnagy!
Ha megemelik a fizut és sokan jelentkeznek, akkor lehet válogatni is. Nem kell minden analfabétát és féllábút felvenni...
Hat szépek a számok amit én nekemZalából eddig 7 fő jelentkezett Hódmezőre most. Kíváncsi lennék a teljes, országos létszámra, ezért a fizetésért amit most bedobtak.
ZAOL - A Lynx-zászlóaljba toboroz a Magyar Honvédség
Ahogy arról korábban hírt adtunk, néhány héttel ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök átadta a Rheinmetall Lynx (Hiúz) páncélozott harcjárműgyárát. A rendezvényen részt vett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, aki egy héttel előtte, augusztus 11-én jelentette be Szentesen, hogy...www.zaol.hu
Zala messze van, meg Ausztriában sok a jól fizető meló.Zalából eddig 7 fő jelentkezett Hódmezőre most. Kíváncsi lennék a teljes, országos létszámra, ezért a fizetésért amit most bedobtak.
ZAOL - A Lynx-zászlóaljba toboroz a Magyar Honvédség
Ahogy arról korábban hírt adtunk, néhány héttel ezelőtt Orbán Viktor miniszterelnök átadta a Rheinmetall Lynx (Hiúz) páncélozott harcjárműgyárát. A rendezvényen részt vett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, aki egy héttel előtte, augusztus 11-én jelentette be Szentesen, hogy...www.zaol.hu
Pontosítanék Szabolcsiként, hogy szerintem mi lenne az ideális hely új század létrehozására, plusz tovább merészkednék az ország más részeire is:
6. Eger
7. Gyöngyös
8. Salgótarján
10. Pécs
11. Baja
12. Kiskunhalas
13. Nagykanizsa
14. Zalaegerszeg
A kérdés, hogy van-e értelme ennyire szétszórni az alakulatokat? @krisss ?
Dehogy vagyok....iszza szavaimat....Mert lehet hogy fitom nálad is le van tiltva?
Kibérlik. Elég sokan járnak ide pénzért tesztelni évek óta.Magyarországra jött fegyrverzeti tesztre egy olasz M346-os.
Valami hosszabb távú keretszerződés lehet a hajmáskéri lőtér használatára a Leonardonak, mert mindig ide járnak lőni. Legutóbb egy helikopterük próbálgatta itt a fegyvereit...
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/lhpa.spotter.team/posts/pfbid02o8KN3dsn1iyjd8V7uBcpsDh9tCQLJKDUtsX2ZAUn8Mu6XMMcswdMCofVATCn4WBUl&show_text=true&width=500
Ennyire egyedi a hajmáskéri lőtér? vagy sokkal olcsóbb mint az olaszok lőterei?Kibérlik. Elég sokan járnak ide pénzért tesztelni évek óta.
Ez Közép-Európa legynagyobb és Európa talán negyedik legnagyobb lő és gyaktere.Ennyire egyedi a hajmáskéri lőtér? vagy sokkal olcsóbb mint az olaszok lőterei?
Én örülök hogy jönnek, mert az is pénz, csak furcsa hogy megéri nekik ilyen messzire elrepülni, mikor Olaszország sem kicsi: biztos akad lőtér ott is...
igen ez kb minden hónapba el van mondva neki de csak nem akarja elhinniEz Közép-Európa legynagyobb és Európa talán negyedik legnagyobb lő és gyaktere.
Az olaszoknak nincs nagyobb, meg az tuti, hogy olcsóbb is a miénk.
Magyarországra jött fegyrverzeti tesztre egy olasz M346-os.
Valami hosszabb távú keretszerződés lehet a hajmáskéri lőtér használatára a Leonardonak, mert mindig ide járnak lőni. Legutóbb egy helikopterük próbálgatta itt a fegyvereit...
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/lhpa.spotter.team/posts/pfbid02o8KN3dsn1iyjd8V7uBcpsDh9tCQLJKDUtsX2ZAUn8Mu6XMMcswdMCofVATCn4WBUl&show_text=true&width=500