Mert van lőszer, mert bolond biztos és mindent kibír, mert elpusztíthatatlan, mert ...Sok videón a BREN van amúgy.Szerinted miért látsz még mindig sok videón AK-t?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert van lőszer, mert bolond biztos és mindent kibír, mert elpusztíthatatlan, mert ...Sok videón a BREN van amúgy.Szerinted miért látsz még mindig sok videón AK-t?
Attól h van videón nem jelenti azt hogy van is aki érti az értiMert van lőszer, mert bolond biztos és mindent kibír, mert elpusztíthatatlan, mert ...Sok videón a BREN van amúgy.
Nyilván, műanyag....Attól h van videón nem jelenti azt hogy van is aki érti az érti
Nem jobb mikor találkozunk külföldi kollégákkal de meg a nemet vámosok is csak panaszkodnak higy ez szar az szar nem a szakma dönt és ez igaz a seregre is náluk ahogy mondjak ez mindenhol van ez bezzeg máshol jobb én ezt már inkább európai problémának neveznénkJa, a múltkor láttam egy videót a YT-on. Ex amcsi katona magyar napi fejadagot tesztelt. Na gondoltam, feldobja a talpát mert mint azt tudjuk minden is sz@r. Meglepetésemre nagyon bejött neki, az adagokkal pedig nagyon ki volt békülve. Tuuudom, máshol minden IS jobb. Vagy nem.
Azt az aktív állomány tudná.Nem kellene végre reálisan írni, véleményt formálni tisztelt fórumtagok?
Szóval a problèmák miatt szereltèk le, de most nem èrted itt mièrt van szó a problèmákról.Itt nagyrészt CSAK a problémáról van szó. Jó nagy túlzásokkal. De, tudomást veszek a problémákról, többször írtam is róla, többek között azért is szereltem le (...). De ezért írni kell a fejlődésről, a jóról is.
Pontosan...Mert van lőszer
Olvasd el újra amit írtam.Azt az aktív állomány tudná.
De annak jogi következnènyei lennènek, ahogy krisss is írta.
A nagy titkolódzások miatt sokszor a civil ember amúgy sincs kèpbwn mi, mennyire, hogyan valósult meg.
Szóval a problèmák miatt szereltèk le, de most nem èrted itt mièrt van szó a problèmákról.
Szerintem a pozitív dolgok is meg vannak említve.
De persze a negatív jobban terjed. Hiszen sajnos "minden" csúszik.
Nem úgy valósul meg ahogy meg van hirdetve.
Esetleg nagyon nem tudja azt amit kellene tudnia a "reklámduma" szerint.
A nagy titkolódzások miatt sokszor a civil ember amúgy sincs kèpbwn mi, mennyire, hogyan valósult meg.
Mondták már régebben, viszont ismételhetjük mivel ismét elhangzott talán egyértelműbben
Errefele valtozatos volt az ido, de alapvbetoen pozitiv (birosagokon egy hatalmas es par nagy gyozelem, sok apro dontetlen, par apro bukott beadvany, plusz egy uj business is elindult. ) Es vegre-vegre elkezdtem AI-t fejleszteni, amit mar regota halasztgattam.Hola, senor!
Back in business! (Csak óvatosan!)
Mi újság a faliújságon?
Inkabb foglaljatok ossze pls, tortent-e egyaltalan barmi emlitesre melto (nem, a 4 Gripen nem az)...?
NASAMS is jött...
- Spike éleslövészet
- Első KC megérkezett tesztelésre, pont most megy vissza Brazíliába
- 13+ lynx van a honvédségnél
- 8 Leopard2A7 és pár műszaki leo
- megjött az első radar
- vannak "már" HDS aknavetők
De akkor még itt volt ami a NASMS jött szerintemNASAMS is jött...
Ja meg tavaly adaptívan huszárkodtunk ami egy elég nagy hadgyakorlat volt
- Spike éleslövészet
- Első KC megérkezett tesztelésre, pont most megy vissza Brazíliába
- 13+ lynx van a honvédségnél
- 8 Leopard2A7 és pár műszaki leo
- megjött az első radar
- vannak "már" HDS aknavetők
30/1 zászlóaljSzervezetszerűen vagy csak hatásbemutató mert odavitték.. Azért mert egy magyar kézben lévő cég, bemutat másodszor egy öntöltő aknavetőt, az még ismét nem képesség, csak bemutató, hogy ilyen is gyártunk és majd lesz (ha rendeltünk).
No akkor va egy zlj-nak osztrák-magyar aknavetője. Örüljünk neki.30/1 zászlóalj
Zászlóalj tűztámogató üteg
12-14 db30/1 zászlóalj
Zászlóalj tűztámogató üteg
Altisztképzés, fegyverfejlesztés, katonaédesanyák – ismét izgalmas témákkal jelentkezik az M1 „HadERŐ – Hazámat szolgálom!” katonai magazinműsora...
Példakép katonaédesanyák
Altisztképzés, fegyverfejlesztés, katonaédesanyák – ismét izgalmas témákkal jelentkezik az M1 „HadERŐ – Hazámat szolgálom!” katonai magazinműsora, melynek legújabb epizódja április 30-án, kedden 11 óra 33 perctől látható.honvedelem.hu
HadERŐ „Hazámat szolgálom!” - 2024.04.30-i adás