Kb. Az én véleményem eleve az, hogy nem második század kéne, a mostaninak kéne picivel nagyobbnak lennie és kb. 2 db tanker kéne. Nem is én hoztam fel, csak meg voltam szólítva. Azonos pénzmagból sokkal magasabb képesség jönne ki.
Kicsit fals példával élve, a több vadászgép önmagában olyan, mintha csak több lövészt tennél egy dandárba, de lespórolod a támogató egységeket. Egy ponton túl semmi értelme. A tanker a Gripenek mellé pont olyan, mint a dandár tüzérségi támogató egysége, csak annál lényegesen több minőségben.
Ööö, a tudományos munkásság része az, hogy "ekézni" lehet. Jó reggelt. Ha valaki marhaságokat irkál, akkor azt meg lehet challengelni, erről szól a tudomány. Nem arról, hogy csak azért mert XY tudományos fokozattal kinyilatkoztat valamit és akkor az a szent és sérthetetlen. Ezért nem vallás és hit alapú sem a műszaki sem a tudományos élet. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor IJ. Csak azért, mert valaki doktor nem kell lenyelni azt, ha ökörségeket beszél és a valódi szakember nem sértődik meg, ha bármivel kijavítják, ami nem igaz.
Egyébként meg milyen doktorokat és professzorokat ekéztünk? Vagy villamos áram topikban arra az ELTE-s baromra gondolsz, aki olyanokat mondott a videóban, hogy azért egy elsőéves hallgatót ki kéne vágni egy vizsgáról?
Nehogy azt képzelje már valaki, hogy az én írásaimba nem javítottak még bele soha a lektorok. A HTÖ előszava konkrétan kijelenti, hogy a korábbi változatokban tévedések is voltak. Ennyit arról a mantráról, hogy nem ismerem el, ha tévedek...
Haha, nagyon vicces... Oh, nem...