és olyan ami be is indul ha most kiakarnék hozni egyet?
dehogy is , milyen állítás ez ? ha kapnánk A4-es Leo2-ket szerinted sírna a szám csak mert nem első osztályú? szavam nem lenne ...
nem véletlen , tudod elég szar látni hogy vágnak haza valamit ami egy olyan dolog aminek éltél anno , senki se sírna ha a honvédségre csak egy ici-picit figyeltek volna és nem az olyan mentalitásúak kaptak volna szerepet akik olyanokat mondtak amiket idéztem már ...
ha megéri vele foglalkozni akkor teljesen igazad van de a felesleges munkából már így is elég volt 90 előtt...
lehet de hogy senki sem fog beleülni meghalni mikor itt vannak a Leo-k az biztos
előbb ülnek bele az A4-ekbe + nem hiszem hogy ha nagy gebasz van az a MAX 100 T72 bármit is érne már
arról sajnos hogy a szűkös (ahhoz képest hogy mennyit kéne ráfordítani szűkös)költségvetést ne csesszük már el olyan dologra aminek a harcértéke vetekszik egy olyan BRDM-2 vel amin van ATGM...
nem , mégegyszer, nem azért mert "csúnya" azért sem mert éppen ez a heppem , hanem azért mert most van valamennyi pénz hogy egy igen kicsi de normális honvédséget összehozzanak , akkor ennek a kevés erőnek miért kell 20 éves VSZ technikát adni? miért nem kaphatja meg ez a kevés tényleg a legjobbat amit csak tudunk biztosítani?
Arról nem is beszélve hogy ha úgy nézzük hogy letudtuk a harkocsi vonalat a leo-kal , akkor ez a T72 project megint pénzt vinne el más , sokkal fontosabb és értelmesebb/hasznosabb beszerzésektől , pl légvédelem , IFV/APC , rakétatüzérség , normál tüzérség , egyéni felszerelés , busz flotta stb stb stb , jó hosszú a lista sajnos , pont ezért nem értem miért akarjuk még tovább húzni ezt a dolgot. Jó , ne vágjuk ki mindet ,de kiképzésen kívül többre (azt is csak nagyon az elején , mielőbb üljenek csak át szépen az A4-ekbe) én nem használnám őket semmire ( tartalékosoknak meg főleg nem adnám)
mégegyszer ha van legalább 1 zászlóaljnyi olyan állapotban hogy tényleg megéri őket kiküldeni turbózásra , akkor HAJRÁ , de 20-30 darabbal ...