Arra az alakulatára ahol ő van! Vagy Te nem Magyarországon élsz?Én azt remélem ebből, hogy esetleg jobban odafigyel majd az ország vezetése arra ami a Honvédségben történik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra az alakulatára ahol ő van! Vagy Te nem Magyarországon élsz?Én azt remélem ebből, hogy esetleg jobban odafigyel majd az ország vezetése arra ami a Honvédségben történik.
Önjáró Sz-60-as!
Innen már csak egy kis ugrás lenne....
(Rákosmenti rendvédelmi- és katonai napokon fotózták ma.)
Nem jár, adható! Nálunk volt két diplomás szerződéses őrvezető!Hozzátenném, hogy van egy szakmai diplomája (jogász, munkavédelem, környezetvédelmi mérnök vagy valami) akkor a beosztásához jár a rendfokozat csak nem vezetői hanem törzsbeosztás. És ez minden civilből szakadt szakdiplomással így működik
Beosztáshoz jár.Nem jár, adható! Nálunk volt két diplomás szerződéses őrvezető!
Nem jár! Adható! Itt ül most velem szemben egy jogvégzett zászlós éppen! Három éve van diplomája! Nincs üres beosztás, nincs tiszti rendfokozat!Beosztáshoz jár.
A TEK mást is tervezett venni: https://jogalappal.hu/megfigyelo-dronokat-vasarolna-a-terrorelharitasi-kozpont/A TEK azt vesz amit akar, szóval nem hinném.
Mi alapján mondod ezt a szállítókról??? Mármint egyszerűen nemGondolom, azok a T72-es harckocsik nem olyan állapotban vannak, mint a mieink, amit még így megéri felújítani. A két szállítógépnek akárhogy is , de kicsit húzós az ára, de legalább nekik lesz 6 db. Sajna, amit mi rendelünk az még a tervezőasztalon van. A másik dolog: a fórumban írták, hogy nyáron eljön hozzánk a KC390-es, hát szerintem lehet, hogy nem potyán repül majd ide. Úgy gondolom, 2028-ra talán lesz szállítógépünk is.
Ha csak a gépeket kéne megvenni akkor sok lenne az a 89 millió euró de gondolom elég sok mindent vettek hozzájuk+az eddigi gépparkohoz cuccokat , nem hinném hogy a csehek szar üzletet kötöttek volna csak úgy , ők nem mi , biztos van rá magyarázatNem drága egy kicsit 100 millió dollárért az a 2 db C295? Azt hittem, hogy valamivel azért olcsóbb.Ráadásul nekik már van belőle, így nem nagyon értem ezt az összeget.Vagy valami "tuningoltat" kapnak, esetleg valami komolyabb csomagot is mellé?
nem hinném hogy a csehek szar üzletet kötöttek volna csak úgy , ők nem mi , biztos van rá magyarázat
Nem annyira fejlesztik, mind azokat az elektronika alkatrészeket cserélik, amik az előző modernizációval bekerültek 15 éve és azóta már nincs gyártásban.
Akkor ha mar ugyis 70 eves evfordulot unnepelnek igazan bejelenthetnek a Nasamsot.
M777 nem kell, drága és fosNem lenne rossz, de úgy mondták, hogy a rakétarendszert csak jövőre jelentik be,mert még piackutatás folyik. Nem tudom, mennyi dolcsit hagytunk az amcsiknál, az én kívánságom 3 db C130-as, felőlem akár lehet jó állapotú használt is, M777, Javelin, meg valamiféle rakéta tüzérség. Mondjuk, erre nem sok esélyt látok, hogy ilyet befogunk szerezni.
Hát, egy kicsit lehet, telhetetlen vagyok, az M777-et a Rábák mellé gondoltam. Akkor esetleg valami Cesar vagy a lengyelektől venni láncosat, de még a szlovák Zsuzsa is jó lenne .M777 nem kell, drága és fos
Akkor már inkább Rába + AMG
Izraeliektől XDDDDDDDDDD ez még viccesebb mint a szlovák Zsuzsa XDDVagy valami izraeli csoda?
Izraeliek se nem akartak akartak tuzerseget nemtektol mert a vezetes bekattanhat - zoldek stb.
Izaelieknek van egy két jó tűzérsége. Pl gumis önjárokra is gondolva. A lengyel új gumis is izraeli mintára "részben licenszelve" lett megalkotva.Vagy valami izraeli csoda?
Izraeliek se nem akartak akartak tuzerseget nemtektol mert a vezetes bekattanhat - zoldek stb.