W
Wilson
Guest
Miert is?
FYI engem ket dolog miatt zavar a Puma, hogy kicsi es joval kevesbe szabadpn rekonfiguralhato magunknak, mimt a Lynx. Természetesen fenyevekkel mindenki mas előtt jarnank vele, talan az uj cv90-et kiveve, felre ne erts.
Én megvárnám ezt a beszerzést hogy mennyire lesz ránk szabva,az az érdekes,hogy én jó pár beszámolót átolvastam de nem nagyon panaszkodnak rá,hogy zavaróan kicsi lenne, max csak megemlítik,hogy lehetne egy árnyalattal nagyobb de semmi esetre sem tartják komoly problémának,ellenben kiemelik a kiváló és stabil tornyát és a nagyon pontos lövegét valamint a kiváló elektronikai rendszerét szenzorait a védelmi képességét a kezelőszervek ergonómikus kialakítását mozgékonyságát és nem utolsó sorban az egyszerű karbantarthatóságát,hogy nem lehet úgy variálni mint a Lynx-t ez tény de az a nagy helyzet,hogy a Pumát rendszeresítette a német hadsereg míg a Lynx még csak pár példányban létezik,tehát én biztosabbnak látom jelenleg a jövőjét mint a Lynx-t.Egyetlen negatívuma a Pumának az ára de hát ha a világ egyik legjobb IFV-t akarjuk megvenni annak megkérik az árát,mi döntjük el,hogy kifizetjuk-e az árát.