Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
En csak a hokameraval teszteltem elyellatoval csak kiprobaltam. A hokameras egyertelmuen jobb. De az elyellato gyakorlasra jobb mert a cel alakot jobban latni benne.../az nagyon konnyen felveszi a kornyezet homersekhletet vekony badog reven./Inkább fel se rakták volna...
Ez egy sima ACOG.En csak a hokameraval teszteltem elyellatoval csak kiprobaltam. A hokameras egyertelmuen jobb. De az elyellato gyakorlasra jobb mert a cel alakot jobban latni benne.../az nagyon konnyen felveszi a kornyezet homersekhletet vekony badog reven./
Allitolag volt hozza valami reddot meg valami nappali optika. /ezt az amcsi optikat szerintem csak a nagy haverkodasba probaltak ki./ megjegyzem en sem a reddotot sem a nappali optikat nem lattam azt nem mi teszteltuk. Mi csak az elyellatot meg a hokamerat... /en a hokamerat./ lehet ezert elfogult vagyok vele szembe de sokkal jobb!!! /mar a valasztas elott amikor csak ismerkedtunk a fegyverekkel egyertelmu volt azamomra hogy a hokamera jobb./Ez egy sima ACOG.
Ugyan az a Red dot/ magnifier kombó volt hozzá mint a modernizált AK-hoz.Allitolag volt hozza valami reddot meg valami nappali optika. /ezt az amcsi optikat szerintem csak a nagy haverkodasba probaltak ki./ megjegyzem en sem a reddotot sem a nappali optikat nem lattam azt nem mi teszteltuk. Mi csak az elyellatot meg a hokamerat... /en a hokamerat./ lehet ezert elfogult vagyok vele szembe de sokkal jobb!!! /mar a valasztas elott amikor csak ismerkedtunk a fegyverekkel egyertelmu volt azamomra hogy a hokamera jobb./
Akkor ez esetbe nem mondtam igazat es talalkoztam vele ratettuk kiprobalasra... /a kotelezo logyakorlatot leszamitva abba a bakonyba engedelyeztek a mokolt fegyverek kiprobalasat csak minositett cuccnakmkellett leni es nem airsoftos nak. Es fegyvermesternekmra kellett okezni..Ugyan az a Red dot/ magnifier kombó volt hozzá mint a modernizált AK-hoz.
https://mandiner.hu/cikk/20200928_belfold_honvedelem_lynx_harcijarmu_hiuz
„Bemutatjuk a folyamatban lévő honvédelmi- és haderőfejlesztési program egyik legkorszerűbb eszközét: a Lynx KF-41 gyalogsági harcjárművet” – írta közösség oldalán megosztott videójához a Magyar Honvédség."
Nézd meg mégegyszer! De figyeld a feliratokat is!!!https://www.vadhajtasok.hu/2020/09/...deon-a-magyar-honvedseg-legujabb-szerzemenyei
ezt valamikor most tették fel. Korom Ferenc magyarázza a a technikát. Valójában toborzóvideónak tűnik, de....!!!!
Mi szállt ki? Egy hat fős raj!![]()
Az elméleti desszantméret van a videón kissé Wikipédiás módon.Vki csak feliratozta, vmiért. És nem hatost írt. De lehet dezinfó!![]()
Vki csak feliratozta, vmiért. És nem hatost írt. De lehet dezinfó!![]()
Az elméleti desszantméret van a videón kissé Wikipédiás módon.
Vki csak feliratozta, vmiért. És nem hatost írt. De lehet dezinfó!![]()
Tanulságos lehet az örmény-azeri háború első 2 napja technikai szempontból számunkra is: az azeriek az olajpénzekből mindent összevásároltak a világpiacon, de aminek most igazán hasznát veszik az a tüzérség és a török Bayraktar TB2 drónok. Ami látható eredményt eddig elértek az azeriek azt a Bayraktar drónoknak köszönhetik. A tankjaik vszont sok sikert nem tudnak felmutatni. Az örmények agyaggalamblövészetet rendeztek velük. Felfegyverzett drónok beszerzése nekünk is fontos lenne. A törökök NATO tagok (most még) minden további nélkül beszerezhetnénk Bayraktar TB2 drónokat. USA felfegyverzett drónokat nekünk nem adna el, oroszt, kínait nem lehet venni. Maradtak a törökök meg az izraeliek, mint lehetséges eladók.
Tanulságos lehet az örmény-azeri háború első 2 napja technikai szempontból számunkra is: az azeriek az olajpénzekből mindent összevásároltak a világpiacon, de aminek most igazán hasznát veszik az a tüzérség és a török Bayraktar TB2 drónok. Ami látható eredményt eddig elértek az azeriek azt a Bayraktar drónoknak köszönhetik. A tankjaik vszont sok sikert nem tudnak felmutatni. Az örmények agyaggalamblövészetet rendeztek velük. Felfegyverzett drónok beszerzése nekünk is fontos lenne. A törökök NATO tagok (most még) minden további nélkül beszerezhetnénk Bayraktar TB2 drónokat. USA felfegyverzett drónokat nekünk nem adna el, oroszt, kínait nem lehet venni. Maradtak a törökök meg az izraeliek, mint lehetséges eladók.
Én annyira nem bízom a dróntechnológiában. A tapasztalat azt mutatja, hogy valamire való légvédelemmel és légierővel rendelkező ellenféllel szemben fogyóeszköznek bizonyultak és zavarhatók.Tanulságos lehet az örmény-azeri háború első 2 napja technikai szempontból számunkra is: az azeriek az olajpénzekből mindent összevásároltak a világpiacon, de aminek most igazán hasznát veszik az a tüzérség és a török Bayraktar TB2 drónok. Ami látható eredményt eddig elértek az azeriek azt a Bayraktar drónoknak köszönhetik. A tankjaik vszont sok sikert nem tudnak felmutatni. Az örmények agyaggalamblövészetet rendeztek velük. Felfegyverzett drónok beszerzése nekünk is fontos lenne. A törökök NATO tagok (most még) minden további nélkül beszerezhetnénk Bayraktar TB2 drónokat. USA felfegyverzett drónokat nekünk nem adna el, oroszt, kínait nem lehet venni. Maradtak a törökök meg az izraeliek, mint lehetséges eladók.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..