T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
-
Ne trollkodj!![]()
Ebben mi volt a trollkodás?
Azt azért hadd kérdezzem meg hogy ha mégis amerikai gépet választanak akkor a Maróth is troll lesz?? Vagy esetleg az a troll-kodás amit ti csináltok??Szóval csak Grippen jöhet szóba?Érdekes meglátás! Mennyi pénzt kaptok a saab-tól?Be vesztek a buliba?Szerintem a troll-etetésre gondolt![]()
Nem erről van szó, csak a fidesz F16, nem érv. Nem sok alapja van.Azt azért hadd kérdezzem meg hogy ha mégis amerikai gépet választanak akkor a Maróth is troll lesz?? Vagy esetleg az a troll-kodás amit ti csináltok??Szóval csak Grippen jöhet szóba?Érdekes meglátás! Mennyi pénzt kaptok a saab-tól?Be vesztek a buliba?
Szakmailag nagyobb böszmeség a világon nincs mint 4 genes gépet 4 genesre úgy váltani hogy végre normálisan van rá kiképzés, karbantartás és kiépített infrastruktúra. A gripen megtartása és upgadeje a legköltséghatékonyabb megoldás generációváltsig, a ha létszámot akarsz bővíteni akkor is a leggyorsabb és legegyszerűbb.Azt azért hadd kérdezzem meg hogy ha mégis amerikai gépet választanak akkor a Maróth is troll lesz?? Vagy esetleg az a troll-kodás amit ti csináltok??Szóval csak Grippen jöhet szóba?Érdekes meglátás! Mennyi pénzt kaptok a saab-tól?Be vesztek a buliba?
Nem akarom megakasztani a gondolatmenetet de én mondtam olyat hogy az F-16 jobb mint a Gripen....?? Mondtam olyat hogy jövőhéten veszünk F-16 -ot.....???Szakmailag nagyobb böszmeség a világon nincs mint 4 genes gépet 4 genesre úgy váltani hogy végre normálisan van rá kiképzés, karbantartás és kiépített infrastruktúra. A gripen megtartása és upgadeje a legköltséghatékonyabb megoldás generációváltsig, a ha létszámot akarsz bővíteni akkor is a leggyorsabb és legegyszerűbb.
Ezt a mondatot ebben a szóösszetételben még mindig próbálom megérteni de sehogy sem sikerül!Nem erről van szó, csak a fidesz F16, nem érv. Nem sok alapja van.
Nem mondtál de semmi sem támasztja alá a Gripen cseréjét, nem véletlenül nem veszünk amerikai technikát a fegyvereken kívül ez a kormányzati hozzáállás nem változott. És úgy, hogy jelenleg sem szakmai sem sem pénzügyi előny nem szól a váltás mellett eléggé esélytelen a dolog.Nem akarom megakasztani a gondolatmenetet de én mondtam olyat hogy az F-16 jobb mint a Gripen....?? Mondtam olyat hogy jövőhéten veszünk F-16 -ot.....???
Te miről beszélsz? Ennyi az érved az F16 mellett?Viccesek vagytok!Ugye nem gondoljátok komolyan hogy amikor felmerül egy váltás akkor nem kerül elő egyből az amerikai-fidesz lobbi!?Hmm?? És az lehet F-16 vagy F-35 is persze
"Nem mondtál...." Köszönöm! Akkor miért voltam troll?Nem mondtál de semmi sem támasztja alá a Gripen cseréjét, nem véletlenül nem veszünk amerikai technikát a fegyvereken kívül ez a kormányzati hozzáállás nem változott. És úgy, hogy jelenleg sem szakmai sem sem pénzügyi előny nem szól a váltás mellett eléggé esélytelen a dolog.
Hála istennek ha maradunk.Hogy milyen vadászgépek lesznek nekünk azt majd Biden eldönti! Jelen állás szerint borítékolható hogy maradunk a Gripeneknél! Akár marad a jelenlegi kormány '22 után akár nem!
Mondtam én olyat hogy az vagy?"Nem mondtál...." Köszönöm! Akkor miért voltam troll?
Hihetetlen! Ez a sok értetlen mind szembe megy veled az autópályán..."Nem mondtál...." Köszönöm! Akkor miért voltam troll?
Szerintem is ez egy meddő vita. Egy lépéssel sem lennénk előrébb egy F-16 cserével. Ki lett ez a téma most szépen vesézve itt. Bőven van még fejlesztési potenciál a Gripenben. Csak több kellene.Nem mondtál de semmi sem támasztja alá a Gripen cseréjét, nem véletlenül nem veszünk amerikai technikát a fegyvereken kívül ez a kormányzati hozzáállás nem változott. És úgy, hogy jelenleg sem szakmai sem sem pénzügyi előny nem szól a váltás mellett eléggé esélytelen a dolog.
Hallo, itt a NATO!!!Lehet, hogy most bekavarok a vitában, de én nem attól tartanék, Gripen vagy F-35, hanem, hogy valaki kicsit spiccesen, vagy pillanatnyi politikai zavarában kitalálja, hogy J-20!
Teljességgel kizárt..Lehet, hogy most bekavarok a vitában, de én nem attól tartanék, Gripen vagy F-35, hanem, hogy valaki kicsit spiccesen, vagy pillanatnyi politikai zavarában kitalálja, hogy J-20!
Mondjuk ebben azért nem lennék biztos. Vajon örülne e a NATO ha valaki venne tizenpár J-20 full felszerelve Kínában képzett pilótákkal akik ellen lehetne gyakorolni. Szerintem 5 évig minden nap red falg gyakorlat lenne...Hallo, itt a NATO!!!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..