DE ez egy megvett alváz, amire felraktak egy kurva felépítményt, a FELÉPÍTMÉNY (BM HEROS tűzöltótömlő) a magyar fejlesztés amit rárakhatsz egy jobb alvázra is amire ráfér. A Renault alváz volt a legolcsóbb, a termék mégis a legdrágább lett mert így volt a legnagyobb az árrés.
Értem én, hogy magyar égre magyar ufót és te boldog vagy de ha én magyar termékben halok meg mert szarabb mint az amúgy olcsóbb külföldi nem leszek boldog, legyen ez sisak, védőmellény, harcjármű (ezen a fronton pont nem látok jelenleg okot panaszra) . Ez ugyan az a szenvedés ami miatt a cseheket röhögitek ki a saját hadiiparuk életben tartására tett kísérletekkel.
Nekem ez nem érzelmi kérdés, ha szarabb is és drágább nekem nem kell, hogy hazai termék legyen, mert ezzel a használót károsítod meg akinek meg a mindenkori vezetésnek kutya kötelessége, hogy a rendelkezésre álló legjobbat adja cserébe azért, mert felesküdött a haza szolgálatára és kész akár az életét adni érte, legyen az rendőr, tűzoltó, mentős vagy katona.