Miért? A konföderációnak volt Big Sur-i Nehéz Gyökérevő Ezrede!El kelletnek menni a bezárt intézetbe.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért? A konföderációnak volt Big Sur-i Nehéz Gyökérevő Ezrede!El kelletnek menni a bezárt intézetbe.
Végre iszolT-72 és Kefir, valamin a Balatonra kettő anya-ha-jó. Szép idegen nyelven: szamaljot (repölőgép) maty (anya) jeszli (ha) Jó (harosaja). Szamaljot matty jeszli harosasja.
, igigaz, hogy semmi értelme nincs.
Pont emiatt tartom ugyan olyan abszurdnak, mint a lista többi részét.Mondjuk az F-35 eleg kakktojas a listan. Abban a "mainstream" is egyetert hogy jo lenne, csak nincs(megfelelo mennyisegre) penz, ilyen egyszeru.
Ezt én dobtam fel mostanában (nem röhög) a tanult fórumtársak azonnal leoltották a villanyt. Bár én nem osztom a véleményüket, de elfogadom.Az évek alatt nem merült fel a zeppelin rendszeresítésének gondolata?
szarkazmus ONAz évek alatt nem merült fel a zeppelin rendszeresítésének gondolata?
Megpróbálom összeszedni csapatunk Gombokért elnevezésű haderőfejlesztésti tervét.
- modernizált kfir
- l39 albatros drónok
- t34, t55, t72 hadosztályok modernizálva by currus
- btr minden mennyiségben
- hazai komondorok
- gepárd rombolópuska, az összes
- spanyol leopard 2 a4 az összes
- f35
Ütős egy csapat!
Segítsetek, ha valamit kifelejtettem!
A leállított Mig-ekből kamikaze drónokat!
Na, akkor hogy játsszunk is ezzel, future magyar haderő teljes az elképzelések szerint, várom a listázását, vs a felsoroltak számszerűsítve. Gyerünk toljunk egy scenario-t erre.D20 T72 alapon
úriember ugye nem fogad, de hát én nem vagyok az.
Legyen egy üveg Bushmills?
Egyébként @LMzek 2.0 megnyugtatására, a kritikus tömeg elérése érdekében a HM tervezi 1200 db régebbi B'rell osztályú ragadozómadár beszerzését is, aminek modernizálására előszerződést kötött a Mogh hajóépítő művekkel (jIqatlhbe'taHvIS jIQap)
A hajókat részben a Ganz Mávag fogja nagyjavítani.
A programm során cserélik a pajzsgenerátort, az álcázó rendszert és a diszuptor ágyukat. Felmerült a klingon torpedók kvantumtorpedókra való cseréje is, azonban ilyen régi designe esetén ez a csere túl drága lenne.
A projekt tervezett összköltsége 5000 tégla aranyozott latinum
Erre ezt a választ tudom adni@krisss
Akkor tulajdonképpen hogyan nézne ki a nehéz-és a közepes dandár?
Nehéz: 1 zl. Leo 2, 1 zl. Lynx, 2 zl. 8x8 meg PZH.
Közepes: 1 zl. Lynx, 2 zl. 8x8 meg tüzérség?
Erre ezt a választ tudom adni
áll.Hat en maradok a megszokott mezcalnal, de mivel biztosra megyek es te akarsz fogadni, ezert nem ragaszkodom a nagyon draga Del Maguey, Rey Compero, Clasa Azul etc elithez.
Viszont ne is vmi legelso boltiba akadj bele, legyen egy atlagos uveg Casamigos, Don Mateo vagy Gracias a Dios, ilyesmi kategoria (a Quiereme Muchot es hasomlo trukkos nevueket felejtsuk el, mert zavarba hozna. )
Szerintem egy ilyen piát amúgy is ünnepi alkalmak/ 2 cent mértékben fogyaszt az ember.áll.
mondjuk bajban leszek, ha nyerek, mert évi alkoholfogyasztásom kb két doboz sör
Bushmill draga otthon? Az itt egy atlagos pia a barokban, a sok whisky egyike, altaban az irekben egy-ket dodoval a belepo Jameson felett. En nem szeretem az ireket, de ez nem kiugroan drága (vs pl a mezcalok, amelyek azert mind az Ardbeg aranal indulnak.) Amugy itthon nalam nincs is alkohol, tipikusan hoz vmi vendeg avagy barban iszom idonkent - marmint ittam, az ántivilagban...Szerintem egy ilyen piát amúgy is ünnepi alkalmak/ 2 cent mértékben fogyaszt az ember.
Nem a bushmill hanem a többi amit írtatok.Bushmill draga otthon? Az itt egy atlagos pia a barokban, a sok whisky egyike, altaban az irekben egy-ket dodoval a belepo Jamesin felett. En nem szeretem az ireket, de ez nem kiugroan drága (vs pl a mezcalok, amelyek azert mind az Ardbeg aranal indulnak.)
tudom, de szép emlékek fűznek hozzá)Bushmill draga otthon? Az itt egy atlagos pia a barokban, a sok whisky egyike, altaban az irekben egy-ket dodoval a belepo Jameson felett. En nem szeretem az ireket, de ez nem kiugroan drága (vs pl a mezcalok, amelyek azert mind az Ardbeg aranal indulnak.) Amugy itthon nalam nincs is alkohol, tipikusan hoz vmi vendeg avagy barban iszom idonkent - marmint ittam, az ántivilagban...