K
kamm
Guest
Nem, a lenyeg az, hogy te nem erted a tema egeszet, pont azert, mert erted egy reszletet, de keptelen vagy elfogadni, hogy a megrogzult prekoncepciod marhasagnak bizonyult.A lényeg pont az, hogy tényleg érted a témát, vagy csak idézel kapitóliumi megszólalásokat mert azokat dobta fel a Gugli.
Amugy ez vicces: mitol is lenne erdekes, hogyan is kerult elo az a video, ami kerek-perec cafolja a te szent meggyozodesedet? Tudod, ami szerint a rakettanak "kutya kotelesssege" hypersonic elfogonak lenni?
Az onmagaban mar sokat elarul, hogy azon gimnasztikazunk hogy en (szemely szerint) mit gondolok "szerintem" (sic!) a Patriot hypersonic elfogokepessegerol, mikozben az teljesen irrelevans, ugye - sosem az en elkepzelesem volt a kerdes, hanem az a teny, hogy a Patriot nem az, nem hypersonic elfogo es sosem lesz az, barmennyire is probalod megkerulni ezt.
(FYI a megszolalst nem "dobja fel a gugli", hanem meg kell keresni, ahhoz meg tudni kell, ki kicsoda a temaban - tudod, a hirfolyam stb, amit feljebb emlitettem. Ez megint egy olyan rutin, amit nem feltetlenul ismersz, igy aztan lebecsulod, hasonlo arroganciaval. Nem veletlenul irtam az informatikaban elterjedt alapvetest a felinformalt userekrol...)
Persze ha szerinted csak te ertesz hozza, akkor ha valaki nem ert veled egyet, akkor az - evidently! - nem erthet hozza. Kilog a - logika.
(Ezt hivom en marixsta dedukcionak, az esti foxi-maxi gyorstalpalokon oktattak ilyen szintu logikat dialektikus materializmus cimszoval az esztergalyos-parttitkaroknak anno. )
Meg jo. Nem kerdezned kellett volna kezdettol fogva, hanem valaszolni.Nincs is több kérdésem.
Mivel a fenti logikad szerint keptelenseg cafolni, amit az illetekes amerikai vedelmi allamtitkar mondott, ezert mas nem marad, mint masra terelni, most eppen az en Patriot technikai ismeretemre terelni a kerdest.
Engem nem zavar, en tudom, hogy kelloen idegesitoen preciz es logikus vagyok (karrierem resze), ugyis mindig ramutatok ezekre - no meg onmagaert is beszel am, ahogy probalod terelni a szot...
Na de eleg az offbol, ha van mit meg beszelni, akkor vigyuk at a megfelelo tema ala.