M
molnibalage
Guest
Értem én az iróniát, de a te kommenteben én nem láttam semmi ilyet.Molni, nem szokásom kritikát megfogalmazni, de Te nem érted az iróniát.... vagy... nem akarod érteni...![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem én az iróniát, de a te kommenteben én nem láttam semmi ilyet.Molni, nem szokásom kritikát megfogalmazni, de Te nem érted az iróniát.... vagy... nem akarod érteni...![]()
Az, oda való.Lehet hogy az oroszok katonailag le vannak maradva, de az utóbbi időkben betyárjó a politikájuk. Következetesen véghez viszik azt a politikát amely szerintük az ország előnyét szolgálja.
(Bocs ez inkább a Nagy sakktábla topik)
És valahol ezek alatt csörög-csattog a Delta SSBM.
Aminek jelentősége 0, mert nem veszt része a fent vázolt párbajban. Egyébként erősen kétlem, hogy arra lenne. A SSBN-ek az északi pólus hazai vizen szoktak rejtőzni, meg a jég alatt...És valahol ezek alatt csörög-csattog a Delta SSBM.
Jogos, nem figyeltem, hogy nem ő ismételte meg, bocsi. Ha egy Delta osztályú taj.-ra gondolt, akkor az SSBN, de az (egyedül) meg minek oda? Boki verziója "kissé" reálisabb.Kulso-54 hasznàlta ezt a " szakkifejezèst feljebb.![]()
Igen igaz. Akkor viszont egy Akula csörög-csattog alattuk.
Ezek közül kettő 971, 949A, 945
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..