M 

molnibalage
Guest
Értem én az iróniát, de a te kommenteben én nem láttam semmi ilyet.Molni, nem szokásom kritikát megfogalmazni, de Te nem érted az iróniát.... vagy... nem akarod érteni...![]()
Értem én az iróniát, de a te kommenteben én nem láttam semmi ilyet.Molni, nem szokásom kritikát megfogalmazni, de Te nem érted az iróniát.... vagy... nem akarod érteni...![]()
Az, oda való.Lehet hogy az oroszok katonailag le vannak maradva, de az utóbbi időkben betyárjó a politikájuk. Következetesen véghez viszik azt a politikát amely szerintük az ország előnyét szolgálja.
(Bocs ez inkább a Nagy sakktábla topik)
És valahol ezek alatt csörög-csattog a Delta SSBM.
, reakcióidőben, milyen rakéta ellen milyen rakétával hány méteren és milyen röppályán mekkora százalékkal tudnak védekezni RR és egyébb fegyverek ellen, az viszont biztos, hogy napok óta figyelem az angolszász/Brit sajtótermékeket, szél liberál independenttől, center/tory  times-telegraph vonalon át a labour-os Guardian-ig bezárólag polkorrekten amennyire lehet, és nagyon úgy tűnik, hogy Boris Johnson is a kezdeti kijelentéseiből nagyon erősen vissza-vissza vett az oroszokkal szemben. Ahogy Kerry is egyébként. Szóval VAGY altatják az oroszokat, vagy tényleg komolyan gondolják, hogy a csodálatos ötletük(reptilalmi zóna--->annyi mint garantált nyílt fegyveres konfliktus az Oroszokkal 3. ország területe felett, legjobb esetben is), még sem lenne nekik olyan nagyon jó, mert már olyanokat nyilatkoznak, hogy "áááÁÁÁ, azért ilyet mi nem szeretnénk... Nos lehet, hogy ennek a kisebb csoportnak azért volt ebben szerepe, ki tudja?Aminek jelentősége 0, mert nem veszt része a fent vázolt párbajban. Egyébként erősen kétlem, hogy arra lenne. A SSBN-ek az északi pólus hazai vizen szoktak rejtőzni, meg a jég alatt...És valahol ezek alatt csörög-csattog a Delta SSBM.
Jogos, nem figyeltem, hogy nem ő ismételte meg, bocsi. Ha egy Delta osztályú taj.-ra gondolt, akkor az SSBN, de az (egyedül) meg minek oda? Boki verziója "kissé" reálisabb.Kulso-54 hasznàlta ezt a " szakkifejezèst feljebb.![]()

Igen igaz. Akkor viszont egy Akula csörög-csattog alattuk.
Ezek közül kettő 971, 949A, 945
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..