S
szpg9
Guest
Kötetlen beszélgetéseknek szánt topic
T cat, mint moderátorok gyöngye, azt hiszem eléggé puha pöcs vagy amiatt, hogy nem válaszoltál a kérdéseimre, hanem lapítasz a háttérben.... tudod, nem érdekel egy olyan fórum, ahol ennyire önkényes magyarázat nélküli cenzúra van. Szeretném magam kezdeményezni az örökös kitiltásomat a fórumról, mert igazándiból nem kívánok virtuálisan sem tagja lenni egy olyan közösségnek, ahol ennyire értelmetlen és önkényes cenzúra van. Ezen sorokat csak azért írtam,, hogy okot szolgáltassak a kitiltásomra. Nem tartom érdemesnek ezentúl a HTKA-t arra, hogy ezen a fórumon véleményt nyilvánítsak, a törlési hadjáratod után. Pedig előtte, mikor volt időm, egész jó időtöltés volt... Végtére is fórumtagság nélkül is lehet itt olvasgatni, ha valami érdekli az embert, de azért az utóbbi időszakban már nem érdemes lógni a HTKA-n. Sajna elég kevés érdekes infó jelenik itt meg... Legyetek ezután magatokban és rágjátok körbe sokszor a nagy semmit, mert itt most azt lehetséges... Eléggé lement a színvonal a Beszélgetőn is, de a magyar hadsereg fejlesztése topic is elég érdektelen, már lassan az egyenruha gombokról megy majd a polemizálás. Végezetül, kijelentem, hogy az utolsó hozzászólásom elküldése után magam jelentem fel magamat a moderátor döntései nkétségbe vonása miatt. Nem adom meg a gyönyört a továbbiakban egyetlen vamzer csávónask sem, hogy bfeljelentősdit játsszon, mint az egykori állambiztonságiak... A színvonal csökkenése a moderáció miatt is történik, nem kell ehhez trollhadseregek képzetét társítani. Az igazi troll nem én voltam, hanem mások más topic-okban, akik a mai napig vígan ügyködnek...