Itt vajon tengeri vagy légibeteg lehet az ember ettől?
Itt hamarosan vizes, ahogy kinéz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt vajon tengeri vagy légibeteg lehet az ember ettől?
Kutyaséta közben csak az ebre lehet koncentrálni (az ásítós fenevad, felnőtt kiadásban), úszás közben verset szoktam ismételni amíg ki nem ürül az agyam.Én kutyaséta közben rakom össze a script logikát. Hazaérek gyorsan beverem a kódot a gépbe.
Fennek, milyen fajta?Én kutyaséta közben rakom össze a script logikát. Hazaérek gyorsan beverem a kódot a gépbe.
Havannesenek adták el, de mondjuk az egyik szülő az a másik meg ami elkapta a tanyánFennek, milyen fajta?
Na, az enyém 40 kg, ami tetszik benne, h csirketelepről jött, és nem bánt semmit, ami tollas. Felfalás nem, rántás igen. Huhh, na mindjárt dobok egy videót másik topikba, Viktoréknak van egy csodás keverék kutyájuk, német juhász, moszkvai őr és közép ázsiai keverék, hát.. a sz*r is vigyázzba áll benned kategória, pedig jó arc.Havannesenek adták el, de mondjuk az egyik szülő az a másik meg ami elkapta a tanyán
Ilyen szobacirkáló. Nem fenyeget a veszély, hogy kódon gondolkozás közben elránt és felfal
Annak idején a fiamnak az Erős Ivó nevet szántam, de győzött a jó apai lélek. Így a Nagy Baszó nevet kapta.
Nálam fizethesz favágással, pöce cserpákolással, gödörásással is. Errefelé ezek a konvertibilis fizetőeszközök. Kapsz érte nyulat, kecskét, tyúkot, tojást.A vasarcsarnokban 4 éve is azzal fizettem. A mester utcai kis zöldségesnél is.
Nem a körülötted zajló forgalmat kellene figyelni? A halálom a telefonozó, zenétől megsüketült öngyilkosjelöltek utcai tombolása.Egy középhosszú tekerés alatt végighallgatok egy ilyet.
Jó időben 2+ óra alatt akár többet is.
2+ éve szinte nem hallgatok zenét tekerés közben, csak tartalmat.
Így elég sok minden belefér.
kad + jo meleg viz....én a Margit-szigetes, kb. napi "levezető-kört" alkalmaztam --eredményesen-- napzárásra/értékelésre , +a következő előkészítésére.
..ha valamelyik stresszes volt, akkor dupláztam: ...még egy kör.
Apáméknak van egy ilyesmi kutyája, valójában egy békés mackó, csak amíg a kerítés túloldalán vagy, és ezt nem tudod, addig baromi gyengének tűnik az a vasrács kettőtök közt.Na, az enyém 40 kg, ami tetszik benne, h csirketelepről jött, és nem bánt semmit, ami tollas. Felfalás nem, rántás igen. Huhh, na mindjárt dobok egy videót másik topikba, Viktoréknak van egy csodás keverék kutyájuk, német juhász, moszkvai őr és közép ázsiai keverék, hát.. a sz*r is vigyázzba áll benned kategória, pedig jó arc.
Nem a körülötted zajló forgalmat kellene figyelni? A halálom a telefonozó, zenétől megsüketült öngyilkosjelöltek utcai tombolása.
Ez nem kettős mérce, csak naponta lépnek elém pszeudobuboréklények, mert nem hallanak, nem látnak, nem is ebben a földi dimenzióban leledzenek, csak amikor átmenetileg átrántja őket a valóvalóságba egy billencs, mert piros lámpánál elé léptek, akkor majd Lucifernél lehet sértődötten reklamálni. Az autósoknál sem szerencsés, de bringán/gyalog, kész életveszély. De úgy csinálod ahogy akarod!Beszarok a kettős mércéden.
- Csak az egyik fülem van bedugva, ezért mindent hallok.
- Ahol lehet kis forgalmú úton tekerek.
- Holnaptól akkor be lesz tiltva az autórádió és a kihangosító a telónak? Mert ugyebár az egész autót bezengi a hang és olyan zajszigeteltek ma a kocsik, hogy sokszor nem hallják a mentőt sem. Emiatt olyan kibaszott hangosan szirénáznak, hogy nekem FIZIKAI fájdalmam van a zajtól.
Elém is gyalogosok. Nem tudok mit tenni, ha veszélyt érzékelek, akkor kimegyek az út közepére. A mögöttem levő autós meg ennek "örül".Ez nem kettős mérce, csak naponta lépnek elém pszeudobuboréklények, mert nem hallanak, nem látnak, nem is ebben a földi dimenzióban leledzenek, csak amikor átmenetileg átrántja őket a valóvalóságba egy billencs, mert piros lámpánál elé léptek, akkor majd Lucifernél lehet sértődötten reklamálni. Az autósoknál sem szerencsés, de bringán/gyalog, kész életveszély. De úgy csinálod ahogy akarod!
en meg naponta lattok egy csomo kertent aki vezetes kozbe a telefonjat babralja.Ez nem kettős mérce, csak naponta lépnek elém pszeudobuboréklények, mert nem hallanak, nem látnak, nem is ebben a földi dimenzióban leledzenek, csak amikor átmenetileg átrántja őket a valóvalóságba egy billencs, mert piros lámpánál elé léptek, akkor majd Lucifernél lehet sértődötten reklamálni. Az autósoknál sem szerencsés, de bringán/gyalog, kész életveszély. De úgy csinálod ahogy akarod!
Engem ütött már el volna zebrán is olyan fasz és picsa, aki a telót nyomkodta és csak azért nem ütött el, mert hátraléptem vagy fékeztem.en meg naponta lattok egy csomo kertent aki vezetes kozbe a telefonjat babralja.
azt sem tudja merre men a kocsi, ugy bamul. aztan meg fekezes mert beleszalad a masik kocsiba, vagy dudalas az ellenkezo savbol mert mar atmen oda.
ahoz kepest egy bringas, ami fejhalgatova megy a bringauton kicsit mas teszta.
most bantodas nelkul, de tessek jobban figyelni.Elém is gyalogosok. Nem tudok mit tenni, ha veszélyt érzékelek, akkor kimegyek az út közepére. A mögöttem levő autós meg ennek "örül".
Mentem már neki gyalogos vállának, mert csak annyira tudtam kikerülni, hogy szó szerint leszökkent a járdáról.
Plusz utazni is lehet velükÉs tényleg van ilyen. (Meg fan clubja).
És van rokona, a Ramadan Geci.
Elém is gyalogosok. Nem tudok mit tenni, ha veszélyt érzékelek, akkor kimegyek az út közepére. A mögöttem levő autós meg ennek "örül".
Mentem már neki gyalogos vállának, mert csak annyira tudtam kikerülni, hogy szó szerint leszökkent a járdáról.
Én bringával járok, és a gyalogbékákat ekéztem.en meg naponta lattok egy csomo kertent aki vezetes kozbe a telefonjat babralja.
azt sem tudja merre men a kocsi, ugy bamul. aztan meg fekezes mert beleszalad a masik kocsiba, vagy dudalas az ellenkezo savbol mert mar atmen oda.
ahoz kepest egy bringas, ami fejhalgatova megy a bringauton kicsit mas teszta.
Csak gyorsan átolvastam. Mi a gond vele?VELVET csak nagyon erős gyomrúaknak. amiért ide raktam: ez a nő műsorvezető lehetett bárhol és alanyi jogon celeb? Nincs több kérdésem. Teljesen értelmetlen a magyar közoktatásról, bármiféle felemelkedésről, a hanyatló nyugat utoléréséről elmélkedni. Ez a magyar rögvaló.