G
Galthran
Guest
mondjuk én mindig megnézem ki mondja eztÁltalánosságban fiatalok munkamoráljára panaszkodnak sokan
melóhelyemen van egy 50-es figura aki mindig maifiatalozik. nah, ő az aki legutoljára ér be és leghamarabb lép le. millió cigiszünet, állandó telefonnyomkodás. rám pl ezek nem jellemzőek munkában, sosem szerettem lógni se nyalni a főnöknek, stb.
egyrészt ez miért biztpol?másrészt szerintem kicsit legyünk türelmesebbek míg kiderülnek az ügyről részletek vagy lesz vmi ítélet, bizonyítékokkal.... a kisebbik lánynak a levele épp úgy néz ki mint amit a sértett apuka mondott tollbaEnnyi ...
Egy komment:
"Szilágyié egy alapítvány, nem kap támogatást, csak azt a pénzt, amit versenyeken megnyernek és az OB-n a versenyzők eredményei szerint van az egyesületeknek visszaosztás. Az tény, hogy a Stamina most az OB-n veszettül túlnyerte magát. Váltót nyerni nagy csapatok elött.....el kell őket anyagilag lehetetleníteni, különben ciki, hogy arányaiban egy Vasast meg egy Újpestet hazavágnak, 12 úszójuk van."
Erről szólt a történet. Már Wladár nyilatkozata is kicsapta nálam a biztosítékot. Konkrétan olyan dolgokat állított, amit még a tárgyaláson se merne senki első lépcsőben.
Szilágyi Gerda: Édesapám soha nem abuzált, ahogyan Szilágyi Liliánát sem
Szilágyi Liliána ügyében nyílt levélben szólalt meg húga, Szilágyi Gerda. A 18 éves úszó levelét az Indexnek is eljuttatta, melyet változtatás nélkül közlünk.Szilágyi Liliána szívszorító gondolat...www.vadhajtasok.hu