Komolyan! A legjobb dolog. Amikor semmi nem változik az életedben, és mégis minden!Nem tudod kihagyni.
Babylon átok?
Csak aztán előre tisztázd, hogy hűséges vagy, nem vak, mert ha valami félreértés van ebből könnyen repül a csészealj
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Komolyan! A legjobb dolog. Amikor semmi nem változik az életedben, és mégis minden!Nem tudod kihagyni.
Babylon átok?
énmeg azon agyalok hogy a maják szerint 2012-ben vége a világnak... lehet hogy 10 évet tévedtek?A sajátos sorozat folytatódik...
Balázs általános iskolába megy - rendszerváltás
Balázs gimibe megy - meghal Diana egy nappal előtte
Balázs egyetemista alig pár napja - 9/11
Balázs elkezd dolgozni főállásban - 2008-ősze, a nagy hitelválásaas válgás
Balázs állást vált - COVID 3 hónap múlva
Balázs állást vált no,2 - orosz-ukrán balhé
Tudod talán még igazad is van. Valljuk be őszintén hogy az erősebb kutya baszik, nem?Igen, az vagyok. A rohadék, aki elismeri, hogy vagy van joga az oroszoknak is erővel érdekérvényesíteni, vagy nincs joga, de akkor az USAnak sincs.
Ha ez kettős mérce, akkor valóban egy rohadt kettős mércés mocsok vagyok.
De valahogy színte mindig csak az lesz kettősmércés ruszkibérenc aki nem egy az egyben a nyugati narratívát nyomja.
Tessék szépen megmondani akkor, hogy Kuba milyen jogon történt? Vagy az miben más?
És mielőtt a denemvoltinvazió, elkészültek arra is a tervek, ha a tárgyalások nem kierőszakolhatók.
Nem baj, majd kielemzi excel táblázattal az ufo-s topicban.Komolyan! A legjobb dolog. Amikor semmi nem változik az életedben, és mégis minden!
Csak aztán előre tisztázd, hogy hűséges vagy, nem vak, mert ha valami félreértés van ebből könnyen repül a csészealj
Én idén már szedtem össze friss balkáni gerle tojást a ciprus sövényünk alól. A széncinegék is hordják a fészekanyagot, sőt a fekete rigók is.Az erkélyemen szemben levő fán két szarka már elkezdett fészket építeni.
Ez normálisnak számít?
Elmehet normálisnak, de sajnos nem az. Nem kivételes, hogy ennyire meleg van.Az erkélyemen szemben levő fán két szarka már elkezdett fészket építeni.
Ez normálisnak számít?
Ez viszont az. Ha nem az övék volt, vagy bolygatták szerintük keresnek másikat.Ráadásul úgy, hogy egy korábbi is ott van a fán, de nem azt újítják fel, de még csak nem is vesznek ki belőle anyagot.
Az a baj hogy Biden is III-vh-t vízionált már a reggeli kv-m közben.WUT?[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus
Mert ilyen alapon több ország is van, ahol meg amerikai megszállók vannak, akik a világháború óta nem mentek haza.Az oroszok 3 napja vannak Ukrajnában. Majd, ha ilyen harcos leszel mindkét irányba, majd akkor lehetnek megszállók az oroszok. Attól még az oroszok most aggresszorok és megszállók...forum.htka.hu
@KoviUbi
Kemény reakció? Gazdasági lépések voltak és jelképesnek tekinthető kézifegyverek átadása.[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus
Azért nem véletlen, hogy Putyin úgy próbál nyomást gyakorolni, hogy a legmagasabb készültségbe helyezi az orosz nukleáris erőket biztos vagyok benne, hogy nem ilyen kemény reakcióra számított a Nyugattól... Nem az oligarchák miatt az biztos és nem a szankciók miatt szerintem. Sokkal inkább...forum.htka.hu
A kemény az lenne, ha direkt katonai segítségnyújtás lenne.
@Wilson
Erre ezek a faszok meg az atomot lóbálják már verbálisan?
Az orosz vezetés felé bármiféle tisztelet kb. most párolgott el.
A legsötétebb szovjet idők szintjén vagyunk lassan. Ezek tényleg visszaforgatni akarkák az idő kerekét vagy mi a faszom?
Kuba és a Able Archer után ezt sikerül összehozni?Az a baj hogy Biden is III-vh-t vízionált már a reggeli kv-m közben.
Erre meg a muszka beröffentette délután a nuki csapatokat....
Most így tolják látod...Kuba és a Able Archer után ezt sikerül összehozni?
A mai teljes politikus generáció erre képes?
Ennyi?
Hát fasza...
A forró drót meg dísznek van?
Lassan ott tartok, hogy "kinek hugyoznék a sírjára" végtelen hosszúra nyúlik.
Igen,megoldották...Mirage F1EQ sorozatn terveit meg svájci forrásbol beszerezve saját maguk gyártották le......
@KoviUbi
Sarokba szorítása Oo-nak?
WHAAAT?
2014-ben simán megszállta a Krím félszigetet.
Aztán polgárháborút szított kelet Ukrajnában fegyvereket szállítva oda.
Majd lerohanja Ukrajnát.
Érdekes egy sarokba szorítás, ahol a sarkokba szorított fél gyarapodott területileg.
Beszarok, komolyan mondom beszarok, hogy az oldal üzemeltetői minek adnak itt teret.
Látom neked is nehéz a felfogásod.Nézd, volt egy nagyjából fennálló rend, ahol Európa megúszott jó pár évtizedet háború nélkül.Mindenkinek megvolt a maga érdekszférája. Itt évtizedekről van szó, nem arról, hogy 2014-ben mi történt. Már a 90-es években figyelmeztettek rá, hogy baj lesz abból, ha a NATO mindenfelé ész nélkül elkezd terjeszkedni.
Jelenleg ott tartunk, hogy Oo vette elő a kést 2014-ben, majd másnak adott kést és most ő hadonászik késsel egy másik országban és még fenyegetőzik atomfegyver bevetésével az az idióta.Kifejezetten az volt a nyugatiak véleménye 2014-ben, hogy ki kell szakítani Ukrajnát Oroszország érdekszférájából, mert azzal gyengíteni lehet.Ezt maga McCain a Majdanon mondta el. Amikor kifejezetten ilyen mondatok hangzanak el, akkor nem tudom te is mit értetlenkedsz itt, hogy sarokba lett-e szorítva vagy sem. Eleve ez volt a nyugati szándék.
Nem mindegy, hogy 10 méterre álok tőled késsel hadonászva vagy 30 centire.Ezt nem olyan nehéz megérteni.
Nem, nem csak azóta. Csak nem írok és hiszek el olyan faszságokat, hogy a NATO terjeszkedik.Beszarok, hogy mennyien vannak, akiknek 2014 óta pörög csak a törikönyv....
Amikor orosz területről mérnek pontos csapást Ivano-Frankovszk katonai bázisára, tök mindegy, milyen messze van a kerítéstől a másik fél.Nézd, volt egy nagyjából fennálló rend, ahol Európa megúszott jó pár évtizedet háború nélkül.Mindenkinek megvolt a maga érdekszférája. Itt évtizedekről van szó, nem arról, hogy 2014-ben mi történt. Már a 90-es években figyelmeztettek rá, hogy baj lesz abból, ha a NATO mindenfelé ész nélkül elkezd terjeszkedni.Baj is lett belőle, ezt szívja most meg Ukrajna.
Kifejezetten az volt a nyugatiak véleménye 2014-ben, hogy ki kell szakítani Ukrajnát Oroszország érdekszférájából, mert azzal gyengíteni lehet.Ezt maga McCain a Majdanon mondta el. Amikor kifejezetten ilyen mondatok hangzanak el, akkor nem tudom te is mit értetlenkedsz itt, hogy sarokba lett-e szorítva vagy sem. Eleve ez volt a nyugati szándék.
Nem mindegy, hogy 10 méterre álok tőled késsel hadonászva vagy 30 centire.Ezt nem olyan nehéz megérteni.
Beszarok, hogy mennyien vannak, akiknek 2014 óta pörög csak a törikönyv....
Eddig mást tudtam...Irakkal szemben nem volt embargo a 80-as években!Közel kelet egyik legerősebb-ütőképesebb hadserege volt a 90-es évek elejére!
Közel kelet egyik legerősebb hadserege volt Saddamé!Még Izrael is tartott tőle!Az más kérdés hogy kuvaitért szétlövette szinte az egészet a sivatagban!
Lehet rosszul tudom!De 80-as években rengeteg fegyvert vették az oroszoktól,franciáktól!Pontos infóm nincs de amíg háborúztak Iránnal nem volt rossz a kapcsolata saddamnak nyugattal!Eddig mást tudtam...
A Reagen admisztració adott nekik embargót, a kurdok gázolása után.
De ha van róla infód hogy nem,szivesen veszem.
Igen nagy volt, de csak lokális mértékben volt értelmezhető erő....