egyre keményebben nyomja lengyel barátunk.Akkor Terencsén, Árva, Szepes, Sáros vármegyék Északi része mez persze smafu?
És mit kéne megköszönni a tolvajnak? Hogy önhibáján kívül csak keveset lopott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
egyre keményebben nyomja lengyel barátunk.Akkor Terencsén, Árva, Szepes, Sáros vármegyék Északi része mez persze smafu?
És mit kéne megköszönni a tolvajnak? Hogy önhibáján kívül csak keveset lopott?
Én ezen a videón, pontosabban videórészleten röhögtem fel. Főleg ha valaki követi az ukrán topicot és nem csak a híreket nézi (nézné). *Szokásos vidám percek, benne Márki Márk, Ukrajna, Oroszok, EU stb...
Vodafone "SAGA" folytatódik....Vodafon.
Számlaváltás miatt fizetés modosítást egy bő 15 napja nem tudok elintézni.
Ügyfélszolgálatuk 2 (!) nap csörgetés után sem elérehető,a 1270-en.
Bemegyek személyesen hogy kellene csekk, vagy itt a pénz, vagy hová menjek mert fizetnék. Hát itt nem, menjek nyissak bankszámlát,stb....Mondtam engem Ti nem kötelezhettek bankszámla nyitásra, szóval mi legyen?
Mondták hívjam a 1750-et, na 2 nap alatt azt se vette fel senki....
Írtam mailt, 8 napja(!) hogy adjanak csekket, vagy mondják hol tudok kp-val fizetni, na még nem jött rá válasz.
8 nap alatt nem sikerül egy mailre válaszolni,8 nap alatt nem tudják megmondani hol fizessek, vagy kipostázni egy csekket... mi naplopás, vagy kupi lehet ott?
A telót ,stb meg levágtak mert hogy nem fizetek.
Lejár a hűségem azonnal kuka az egész kóceráj.
Vodafone.Vodafon.
Számlaváltás miatt fizetés modosítást egy bő 15 napja nem tudok elintézni.
Ügyfélszolgálatuk 2 (!) nap csörgetés után sem elérehető,a 1270-en.
Bemegyek személyesen hogy kellene csekk, vagy itt a pénz, vagy hová menjek mert fizetnék. Hát itt nem, menjek nyissak bankszámlát,stb....Mondtam engem Ti nem kötelezhettek bankszámla nyitásra, szóval mi legyen?
Mondták hívjam a 1750-et, na 2 nap alatt azt se vette fel senki....
Írtam mailt, 8 napja(!) hogy adjanak csekket, vagy mondják hol tudok kp-val fizetni, na még nem jött rá válasz.
8 nap alatt nem sikerül egy mailre válaszolni,8 nap alatt nem tudják megmondani hol fizessek, vagy kipostázni egy csekket... mi naplopás, vagy kupi lehet ott?
A telót ,stb meg levágtak mert hogy nem fizetek.
Lejár a hűségem azonnal kuka az egész kóceráj.
Vodafone.
Felhívod 37373.alkalommal kicseng, majd valaki beleszól, hogy Ramadan van, ilyenkor legyünk megértőek.
Csinálják az utcai töltőt, elszexuálnak valami kábelt. Telefon, semmi. Úgy 8 próba után délelőtt 10kor felveszik a telefont az ügyfélszolgálaton, a háttérben meg hallod, hogy fifáznak.
Be akartam menni szerződést módosítani, az üzlet zárva, cetlin egy telefonszám. Felhívom, elmondom mi van, majd ad egy címet, legyek ott. Sportfogadó iroda + shishabár, emberünk onnan dolgozik.
A társasházban lakott egy Kennedy nevű család a testvéri júeszéből, a pasi a helyi amerikai bázison dolgozott, majd mentek vissza. Bement lemondani a netet. Hasonló a vezetéknevem, nálam kapcsolták ki a netet. Bemegyek balhézni, odaadják az alattam lakó görög szerződését, hogy ott írjam alá és hosszabbítanak.
A téfos ezekhez képest még kifejezetten jó volt.
Bezzeg engem fel tudnak hívni, hogy váltsak csomagot. Meg tudnak értetlenkedni, hogy nem netezem a telefonon. Egy ideig leráztam őket, de most már direkt felveszem, mert marha szórakoztató néha az értetlenkedésük és, mikor kiesnek a komfortzónájukból.Vodafone "SAGA" folytatódik....
Ma bementem hogy akkor fizetnék...
Korrekt Hölgy, és Úriember fogad, benéznek a gépbe, aztán azt mondják Nekem hogy 106K....
106K HUF.(WTF?)
Kiderült, hogy annak ellenére hogy volt fedezet ( Elmentem a bankomba kikértem a papírokat....szóval igen is volt fedezet!)
a Vodafon nem hívta le a pénzt a számlákra.....
Október (!) óta!
Nekem egy Mail jött hogy van számlatartozásom, 23k , ok, normális,fizetem.....
De az hogy 2021 Októbere óta senki nem értesített arról hogy nem megy a csoportos, na az gáz.....
Eddig azt gondoltam túlterhetek, de ma már tudom hogy egy kupleráj az egész kóceráj.
Jelzem, az ügyfélszolgálatuk telefonon még mindíg elérhetetlen.
Mail-re 3-ik hete nem válaszolnak.
"Pusztulatfon"
Nem biztos, hogy látni; de a flightradar24.com -on vissza is tudsz lépni az időben.talán egy órája repült át egy 4(~) motoros nagy repülőgép, két gripen által kísérve É.K arányba Csopak felett....radaron már nem tudtam elcsípni,pedig érdekelt hogy mi volt
Szerintem őt láttad.talán egy órája repült át egy 4(~) motoros nagy repülőgép, két gripen által kísérve É.K arányba Csopak felett....radaron már nem tudtam elcsípni,pedig érdekelt hogy mi volt
megvan.Nem biztos, hogy látni; de a flightradar24.com -on vissza is tudsz lépni az időben.
yep, lehet hogy nem a mieink voltak.. csak néhány másodpercig láttam a szakadozó felhők felett, a jobbján volt 2 vadászgép s egy jó ideig dübörögtek itt.Szerintem őt láttad.
Tippem szerint nem Gripeneket itatott, nem tudok róla, hogy a mieink már erre is jogosítottak lennének, pláne KC-46-ból.
Nem lepne meg, ha holnap is lenne. Érdemes lesz figyelni az ADSB Exchange-et/flightradart.yep, lehet hogy nem a mieink voltak.. csak néhány másodpercig láttam a szakadozó felhők felett, a jobbján volt 2 vadászgép s egy jó ideig dübörögtek itt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..