F
Filter
Guest
Kit érdekel a kormány?Bizonyítani...
Nézőpontról szubjektumról meg erkölcsi hozzáállásról beszéltem.
Ok mondok konkrét példát nem k.val kapcsolatban.
A magyar ellenzék kb. 10 éve akarja bizonyítani hogy a fidesz kurmányra haragszanak a usá-ban. /fals/
Hoznak hírt ami önmagában nem hazugság.
Ottani egyetemi tanár publikál magyarországról hogy emberi jogok brühühü illiberális brühühü
A hír valós a egyetemi tanár létezik /valami szdszes politikus nője volt a 1990 es években/ tényleg valós a publikáció is sőt a publikációnak is van valós tartalma.
Akkor hol a ferdítés?
Mert nincs kihangsúlyozva hogy van 500 egyetem a usában ez egy egyetem egy tanára
van ott olyan hogy szólás szabadság
közben meg a magyar mini elnök ha akar akkor együtt fotózkodik bármelyik usa elnökkel max vesz valamit jó drágán közpénzen amire nem is igazán van szükség
a magyar nagykövetet fogadják a külügyben
magyar kormány lobbistái puhítják a demeket és a republikánusokat stb.
Tehát ez példa volt ha nézte a magyar ellenzéki médiát 10 éven át voltak folyamatosan ilyen hírek amik pro forma nem voltak hazugságok de amit sugalltak az az volt mert ez volt a usa magyar viszony mondjuk 0,5%-a a másik 99,5%-ot nem rakták hozzá a képhez.
uez a eu parlamenti vitákról stb.
Tehát k is ugyanezt csinálja itt meg van a honlap amiről idéz van valóság alapja annak amit idéz de szerinte a pohár mindig félig üres meg lehet hogy félig tele van de miért nincs már teljesen tele stb.
Milyen egyetemekről beszélsz?
Jézusom....
Trolltartó.
Nem szubjektívan, hanem objektívan.