M
molnibalage
Guest
Milyen óraszámokról beszélünk?
Helyenként csak pont annyira volt logikus, mint a német. Semennyire.
A fenti két nyelvet se szerettem, de ettől beleálltam a földbe. Hiába érdekelt a másik kettővel ellentétben.
Kb. a német és olasz hülye kivételei a négyzetre emelve egy másik ABC-vel.
Ennél nagyobb szopás csak magyarul tanulni más nyelvről lehet meg kb. a japán / kínai lehet és egyéb totál egzotikus nyelvek, amiknek relevanciája 0.
Azon ázsiai nyelvek, ahol hangsúlyozás van, arabok. De ezek relevanciája azért meghaladja a Navaho nyelvét.
@ozymandias
Nagyjából egyetértek.
- 3 hónap angol nyelvtanulás után azért sokat meg tudsz érteni.
Én 3 év után is. 5 évig fárasztottak a nyelvvel általánosban, pár hónap után kb. semmire sem emlékeztem már belőle.
- 3 hónap német után még mindig a logikátlanságon pörögsz
Totálisan nem értek egyet. 4 évig fárasztottak gimiben vele. Még annyira sem tanultam meg 4 év alatt, mint a németet.
- 3 hónap olasz után hibásan, de beszélsz
Helyenként csak pont annyira volt logikus, mint a német. Semennyire.
Ez még a fenti kettőnél is nagyobb szopás, mert az abc-t és alapvető szóképzést is vágod a kukába.
- 3 hónap orosz után tudsz magadról beszélni, de a mozgás kifejezése még gáz
A fenti két nyelvet se szerettem, de ettől beleálltam a földbe. Hiába érdekelt a másik kettővel ellentétben.
Kb. a német és olasz hülye kivételei a négyzetre emelve egy másik ABC-vel.
Ennél nagyobb szopás csak magyarul tanulni más nyelvről lehet meg kb. a japán / kínai lehet és egyéb totál egzotikus nyelvek, amiknek relevanciája 0.
Azon ázsiai nyelvek, ahol hangsúlyozás van, arabok. De ezek relevanciája azért meghaladja a Navaho nyelvét.
@ozymandias