Amikor bátorító beszédet mondott a "népének" kijevi háttér előtt Lvovból.Mire gondolsz konkrétan? Kifejtenéd?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amikor bátorító beszédet mondott a "népének" kijevi háttér előtt Lvovból.Mire gondolsz konkrétan? Kifejtenéd?
Mert az oroszoknak sikerült? Sem a szovjet időkben a nácikkal összemérhető bűnöket a saját lakosaival elkövető kommunista vezetőkkel szemben, sem a korrupt uraktól a modern időkben. Pedig volt polgárháború a szovjet idők kezdetén, és volt fegyverrel támogatott hatalmi harc a szovjet-orosz átmeneti korszak kezdetén. Olyasmit kérsz számon, ami az ukránnál nagyobb népességű nemzetnek sem sikerült.Ha a hazájukat védenék, akkor azt korábban kellett volna kezdeni. A korrupt, náci kormányuktól, és a hiéna uraiktól kellett volna azt megvédeniük.
Tudod a megvédést, nem csak erőszakosan, polgárháborúval, fegyverrel lehet véghezvinni. (Ha odáig fajul a dolog, már régen rossz.) Csak annyi kellett volna tenniük, hogy azt az apró kis X-et, nem egy usabérenc komédiás neve mellé teszik. (Egy demokráciában ennyi is elég.)Mert az oroszoknak sikerült? Sem a szovjet időkben a nácikkal összemérhető bűnöket a saját lakosaival elkövető kommunista vezetőkkel szemben, sem a korrupt uraktól a modern időkben. Pedig volt polgárháború a szovjet idők kezdetén, és volt fegyverrel támogatott hatalmi harc a szovjet-orosz átmeneti korszak kezdetén. Olyasmit kérsz számon, ami az ukránnál nagyobb népességű nemzetnek sem sikerült.
Téged ezért fizetnek vagy magadtól vagy ilyen?Tudod a megvédést, nem csak erőszakosan, polgárháborúval, fegyverrel lehet véghezvinni. (Ha odáig fajul a dolog, már régen rossz.) Csak annyi kellett volna tenniük, hogy azt az apró kis X-et, nem egy usabérenc komédiás neve mellé teszik. (Egy demokráciában ennyi is elég.)
Ennek issza most mindenki a levét.
A welsh nem gaelicSpeciel a welsziek beszélik a nyelvüket,és kifejezetten megsértődnek,ha angolnak mondod őket.Skótokat viszont én még nem hallottam gael nyelven beszélni,csak angolul.
Vajon mi lehetett az oka, hogy mégis oda tették az x-et?azt az apró kis X-et, nem egy usabérenc komédiás neve mellé teszik.
Ronald Reagan is csepűrágó volt, mégis az ő vezetésével győzték le a naaagy és nemes Szovjetuniót a gaz imperialista sátánfattya usákok...usabérenc komédiás
Van jópár skót barátom, nem egy beszéli a gaelicet.Speciel a welsziek beszélik a nyelvüket,és kifejezetten megsértődnek,ha angolnak mondod őket.Skótokat viszont én még nem hallottam gael nyelven beszélni,csak angolul.
Nem mondtam,hogy azt.De Welszben rendszeresen hallok weiszi beszédet,mig Skóciában járva még csak angol beszédet hallottam.A welsh nem gaelic
Bocs, félre értettemNem mondtam,hogy azt.De Welszben rendszeresen hallok weiszi beszédet,mig Skóciában járva még csak angol beszédet hallottam.
Ennyit irtam.
Pénzért többet is ki tudnék hozni a témából. Komolyra fordítva: Nem én kezdtem fullba nyomni a kretént, de itt a propagandisták ellensúlyozásához ez kell.Téged ezért fizetnek vagy magadtól vagy ilyen?
Ronald Reagan is csepűrágó volt, mégis az ő vezetésével győzték le a naaagy és nemes Szovjetuniót a gaz imperialista sátánfattya usákok...
Egyébként igen. Ha egy Putyin kaliberű fickó került volna oda, ma is elvtársaznánk.A szovjetunió legyőzőjét Gorbacsovnak hívják. A színész csak végig mozizta
Egyébként igen. Ha egy Putyin kaliberű fickó került volna oda, ma is elvtársaznánk.
De az amik szerencséjére egy Gorbacsovot kaptak.
Nem teljesen igaz, ahogy önmagukban a számok is..Ennek a sztorinak egyébként utána lehet olvasni orosz oldalakon, elég érdekes. Más lett volna az utódja eredetileg, aztán hopsz, valahogyan oda került egy szabadkőműves csávó a főtitkári székbe. Az SZU mutatói meg így változtak a regnálása alatt:
1985:
Aranytartalék: 2500 tonna
Külső adósság: 31.3 milliárd dollár
Rubel-dollár "hivatalos árfolyam": 0,64
Gazdasági növekedés: +2.3
1991:
Aranytartalék: 240 tonna
Külső adósság: 70,3 milliárd dollár
Rubel-dollár "hivatalos árfolyam": 90
Gazdasági növekedés: -11
Arany eltűnt, adósság devizában megnőtt, gazdság bezuhant. Olyan ismerős valahonnan a recept
Én Magyarország szempontjából nem bánom, hogy kimúlt az SZU, de azt is látni kell, hogy a Keleti blokkot belső munkában nullázta le egy belső ellenség.
...meg CsernobilnakA szovjetunió legyőzőjét Gorbacsovnak hívják. A színész csak végig mozizta
Egy demokráciában mindenki oda teszi az X-et, ahová akarja. Azért demokrácia a neve.Tudod a megvédést, nem csak erőszakosan, polgárháborúval, fegyverrel lehet véghezvinni. (Ha odáig fajul a dolog, már régen rossz.) Csak annyi kellett volna tenniük, hogy azt az apró kis X-et, nem egy usabérenc komédiás neve mellé teszik. (Egy demokráciában ennyi is elég.)
Ennek issza most mindenki a levét.
Ennyire nehéz?Van jópár skót barátom, nem egy beszéli a gaelicet.
/nem fehérembernek való az /
Jóóó Tolkien. Aki 15 különböző nyelvet alkotott. Neki gondolom semmilyen nyelv nem volt nehézEnnyire nehéz?
Én csak annyit tudok róla, hogy kelta nyelv lehet, és Tolkien elég profi volt benne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..