M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebből egy csomót nem tudtam, pedig én sok mesét szerettem az említettek közül.Itt az igazi dráma,ki emlékszik még doktor bubóra,kockásfülű nyúlra,varázsceruza,lolka bolka?
![]()
Magyar mesekvíz: 10-ből 5 ember nem is emlékszik már ezekre a mesékre, te vajon közéjük tartozol?
Mennyire emlékszel még a magyar mesékre? Teszteld tudásodat ezzel a kvízzel!promotions.hu
Fehérlófia, Mekk mester, Mikrobi, Az idő urai (koprodukció) , Sebaj Tóbiás, A legkisebb ugrifüles, Mézga család. De jó volt.Itt az igazi dráma,ki emlékszik még doktor bubóra,kockásfülű nyúlra,varázsceruza,lolka bolka?
![]()
Magyar mesekvíz: 10-ből 5 ember nem is emlékszik már ezekre a mesékre, te vajon közéjük tartozol?
Mennyire emlékszel még a magyar mesékre? Teszteld tudásodat ezzel a kvízzel!promotions.hu
A mesében.A twittert egy nagyobb szerver meg 50 fő is simán elműködteti.
A mesék mind megvannak, de akkoriban hol érdekelt engem, hogy ki kinek a hangja, ki szerezte a zenét stb? Most sem tudok 1 szinkronszinészt sem mondani...Itt az igazi dráma,ki emlékszik még doktor bubóra,kockásfülű nyúlra,varázsceruza,lolka bolka?
![]()
Igen, kettő is van, de még nem sütöttem nekik ilyet, szerintem jól hangzik, és jó ha zabliszttel csinálod, épp annyival, hogy összetartsa. Kacsaszív is jó az olaj meg lehet állatos boltban kapható lazacolaj azt szeretik. Drágább lesz, a macska az első!@Ember ugye Te is macskás vagy?
/vagy más, aki szintén zenész/
Készítettél már házilag neki kekszet/kaját?
Szerinted ha csirkeszívet összemixelek (tojással, liszttel, olajjal) és kisütöm, akkor hogyan viselkedne?
Ezeket gondoltam volna így módosítani:ú
![]()
Házi macskakeksz - gyors, egyszerű és finom | zooplus Magazin
A saját sütésű macskakeksz sütése is örömöt okoz, mert pontosan tudja, mi van benne, s a cicának pedig ízlik. Most 3 ízletes cicakeksz-receptet osztunk meg!www.zooplus.hu
Te turmixolnád pépesre a szívet, vagy csak darabolni?Igen, kettő is van, de még nem sütöttem nekik ilyet, szerintem jól hangzik, és jó ha zabliszttel csinálod, épp annyival, hogy összetartsa. Kacsaszív is jó az olaj meg lehet állatos boltban kapható lazacolaj azt szeretik. Drágább lesz, a macska az első!![]()
Az egyik buszvezető meglátta, hogy a másikban elájult a vezető, és megállította. A barátom buszvezető volt, és a volánnál halt meg.Ezt,hogy hozták össze?
Az egyik buszvezető meglátta, hogy a másikban elájult a vezető, és megállította. A barátom buszvezető volt, és a volánnál halt meg.
Sajt és gabona? Na ne, azért ennél jobban szeretem a kis dögöt.@Ember ugye Te is macskás vagy?
/vagy más, aki szintén zenész/
Készítettél már házilag neki kekszet/kaját?
Szerinted ha csirkeszívet összemixelek (tojással, liszttel, olajjal) és kisütöm, akkor hogyan viselkedne?
Ezeket gondoltam volna így módosítani:ú
![]()
Házi macskakeksz - gyors, egyszerű és finom | zooplus Magazin
A saját sütésű macskakeksz sütése is örömöt okoz, mert pontosan tudja, mi van benne, s a cicának pedig ízlik. Most 3 ízletes cicakeksz-receptet osztunk meg!www.zooplus.hu
Feltételezem csak olyanok írták egy olyan oldalon, akik értenek hozzá. Gondolom.Sajt és gabona? Na ne, azért ennél jobban szeretem a kis dögöt.
Erről beszélek... Fogjon egeret!Te turmixolnád pépesre a szívet, vagy csak darabolni?
Nem makkan meg a sütéstől vajon?
Az első.... megbsza a krva anyjt, most hagyta ott a jódarab stilton sajtot, amit adtam neki
Nem beszélve a szárított birka tüdőről és szarvasmarha májról -az se kell... bezzeg a csirkeszív az megy,
a többit meg majd megeszem én gondolom.
Szokott, meg gyíkot. De ezek ajiba vannak szánva. Nekem.Erről beszélek... Fogjon egeret!
Mert mennek mint az állat ! LOLEzt,hogy hozták össze?
Járási szinten miért is? A járási vezető nem ispán, hanem szolgabíró, majd főszolgabíró volt. Csak az elnevezési rendszert csonkán vezették be.Meg az összes kormánytisztviselőt járási és megyei szinten aki azóta fogja a fejét, hogy bevezették...
Van olyan kormánymegbízott aki megtiltotta, hogy ispánozzák.
He?Hunni baal, csak a kevés és fosul beszélni képes naccsàgos endojurópijen nyelvek kiejtési képessége miatt Hannibàlnak hívod.Mago kiràly alapította a pun szövetség föerejét és uralta a vérvonala szàzadokon àt. Màr a rómàt jó alaposan megbaszó Hunni Baàl elött is volt az i.e. 6. szàzadban egy Hunni Baàl Mago, aki Szicíliàt igyekezett a szintén eröst magyaros benyomàsú etruszkokkal szövetségben biztosítani a dór zsidók ellenében, hogy meggàtolja a terjeszkedésüket.![]()
Illetve a barkasz villámot is jelent ami a család címerében is megtalálható.Járási szinten miért is? A járási vezető nem ispán, hanem szolgabíró, majd főszolgabíró volt. Csak az elnevezési rendszert csonkán vezették be.
He?
Mivel Hispánia is, Szicília is karthagói gyarmat volt; ami meg főníciai gyarmatból fejlődött ki ezért nyilván oda van köze* Ḥníbˁl Brq -Hannibál Barkasz; a Hannibaal szó, meg a "baal jó isten" kifejezés. Szerintem ebben az esetben nagy az esélye a Barkasz volt a vezetéknév, hisz apja: Hamilkar Barkasz, rokonainak pedig: Hamilkar Barkasz és Haszdrubal Barkasz.
*Az más kérdés, hogy a karthagói a főníciain keresztül az ugariti kultúrán át milyen kapcsolatban állt az akkori, vagy későbbi sztyeppei kultúrákkal; de hunnak nevezni feltehetően elég nagy merészség.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..