Szegény Krausz legalább megszabadult tőle.Sírok bazz
Kontextus: tóth gabi koncert is lesz, ahol a fricska táncegyüttessel együtt lép fel, aminek az egyik tagjával csalta a férjét a nagyonkeresztény...
Igen, fideszes a városvezetés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szegény Krausz legalább megszabadult tőle.Sírok bazz
Kontextus: tóth gabi koncert is lesz, ahol a fricska táncegyüttessel együtt lép fel, aminek az egyik tagjával csalta a férjét a nagyonkeresztény...
Csekk?Szegény Krausz legalább megszabadult tőle.
Gondolom. Bár a pics@ vitte a házat is, meg ő kavarta, úhogy nem lenne fair azért.
Gondolom. Bár a pics@ vitte a házat is, meg ő kavarta, úhogy nem lenne fair azért.
Erre akartam a csekket...
@Mivec -nek is szól...@Hegylakó @szuvorov @grigorij3 @Ettore Fieramosca @Sniper @reich_und_roll
Csak egy kérdés volt, mögöttes tartalom vagy célozgatás nélkül.
Nem tudtam, ezért kérdeztem.
meg @Ratamahata -nak is.@Hegylakó @szuvorov @grigorij3 @Ettore Fieramosca @Sniper @reich_und_roll
Csak egy kérdés volt, mögöttes tartalom vagy célozgatás nélkül.
Nem tudtam, ezért kérdeztem.
Van igen!@Mivec -nek is szól...
Fun fact: a faszi, akivel a félrekúrós incidens történt egy időben ugyanabba a szakkoliba járt, mint nyugger kollégaSírok bazz
Kicsi ez a világ!Fun fact: a faszi, akivel a félrekúrós incidens történt egy időben ugyanabba a szakkoliba járt, mint nyugger kollégaAmúgy sok interakcióm nem volt a taggal, meg egy év után le is lépett, de egyszer azért egy üveg Tisza konyakra csak lelejmoltam
![]()
Mindenhol felsejlik a rejtett nyugger szálKicsi ez a világ!
Mindenhol felsejlik a rejtett nyugger szál![]()
Mondjuk az komolyabb szal lett volna, ha te szurod a Toth Gabit!![]()
Mondjuk az komolyabb szal lett volna, ha te szurod a Toth Gabit!![]()
Jobb annál az ízlésem naAhhoz naggggggyon sok vodka kellene sztem.
Tudom-tudom nem ide kéne, de nem is az ukrán topikba tartozik. Szóval a legenda szerint az ezredes úr is a DJ Bobo-féle fiatalító lefejezésnek esett áldozatul, aztán ezért kényszerült munkahely váltásraEngem baromira zavar a mi szó gyakori használata, én nem vagyok hajlandó semmiféle közösséget sem vállalni sem az ukránokkal, sem a natoval, amúgy mi a tökömet szakért az ezredes úr egy agrártudományi intézetnél
Ez tulképpen két dalszöveg, a harcolni és hódítani fogunk, újra és újra, a RN indulójából.Sir Higgins, hogy kell ertelmezni ezt dalszöveget a hozzaszolasaid alatt?
.
"•We'll fight, and we'll conquer again and again!•
•Rule Britannia! Britannia rule the waves!
Britons never, never, never shall be slaves!•"
.
Eröszakos es valahol ironikus is, mert miert irja, hogy nem lesznek rabszolgak?? Nem pont ök csinaltak rabszolgat a fel vilagbol gyarmatositas cimen?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..