Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 208
23 747
113
@reich_und_roll

És amikor a kormányablak zárja ki a készpénzes fizetést??

A kormanyablak nem „zarja ki“ hanem egyszeruen el a 2013. evi CCXVIII torveny lehetosegevel, ami a kormanyablakok es kormanyhivatalok mukodesevel kapcsolatban valtoztatott peldaul az illetekek megfizetesevel kapcsolatban is. Ez azt mondja ki, hogy atutalasi megbizas, kp es bankkartyas fizetes lehetseges, viszont megadja az egyeni dontesek lehetoseget minden egyes hivatalnak es ablaknak azzal a kiskapuval, hogy megjegyzi „amennyiben a járási hivatalban vagy a kormányablakban erre lehetőség van“.
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
10 982
32 918
113
Ez egyszer egyetértek PKAval, a szellemi románnal.
+1
 

Hegylakó

Well-Known Member
2019. január 17.
1 552
4 734
113
Van igen!

Iskola függő de pl nálunk van (ahová a gyerekek járnak)….

Nem vagyunk érzelmileg részesei a horvát nemzetnek, max a kultúrkörnek (már mi a család). Ugyanakkor vannak akik igen. Sok szerb és albán is jár ide és őket sem zavarja a horvát címer, történelem oktatás, vagy a himnusz….
 

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 799
29 043
113
Sírok bazz :D

Kontextus: tóth gabi koncert is lesz, ahol a fricska táncegyüttessel együtt lép fel, aminek az egyik tagjával csalta a férjét a nagyonkeresztény...
Igen, fideszes a városvezetés.

Fun fact: a faszi, akivel a félrekúrós incidens történt egy időben ugyanabba a szakkoliba járt, mint nyugger kolléga :D Amúgy sok interakcióm nem volt a taggal, meg egy év után le is lépett, de egyszer azért egy üveg Tisza konyakra csak lelejmoltam :D