Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ettore Fieramosca

Well-Known Member
2021. március 9.
1 199
3 406
113
T55 alapú HAPC @LMzek 2.0 kedvence....
És mégse tudtuk reptetni a 29eseket.....
Mit kapunk,és mennyiért?Ha nem éri meg,akkor nem éri meg-de ha meg igen,akkor igen.
Tényleg LMzek hova tűnt. Bannolva van? Most jöttem rá hogy hiányoznak a valósággal köszönő viszonyban sem lévő tervei. Mondjuk nekem kamm is hiányzik, ami már valóban mazochizmus :)

T

Törölt tag

Guest
Amúgy mi a gyász aktuális oka?
Én sem értem.
Szét van szemetelve az összes most futó topic. Sopánkodással, "bobózással", meg egyéb poénkodással kiélt privát depresszióval.
Ezt a moderációnak jeleztem is.
És nem gondolom, hogy erre a jó megoldás az hogy zárjuk az egyes topicokat....
Ennek a kommentnek is inkább a "Visszajelzések" topicban lenne a helye, de hogy-hogynem épp zárva van (vagy 3 hete!). :mad:

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 022
13 257
113
Én sem értem.
Szét van szemetelve az összes most futó topic. Sopánkodással, "bobózással", meg egyéb poénkodással kiélt privát depresszióval.
Ezt a moderációnak jeleztem is.
És nem gondolom, hogy erre a jó megoldás az hogy zárjuk az egyes topicokat....
Ennek a kommentnek is inkább a "Visszajelzések" topicban lenne a helye, de hogy-hogynem épp zárva van (vagy 3 hete!). :mad:
A fórumozók elégedetlenek a jelenlegi irányokkal. Nem fogunk csak azért kimoderálni senkit, mert neked nem tetszik, hogy mások nem mindig a dolgok napos oldalát látják. A szarkazmus sem "shitposzt", ha érted mire gondolok.

Szó sincs topikzárásról.

T

Törölt tag

Guest
A fórumozók elégedetlenek a jelenlegi irányokkal. Nem fogunk csak azért kimoderálni senkit, mert neked nem tetszik, hogy mások nem mindig a dolgok napos oldalát látják.
Jelzem, hogy máskor más topicokban bekerül
Szó sincs topikzárásról.
Milyen topiczárásról?

A visszajelzések topic zárva van. Ez tény. Nem 1 napja, hanem régóta.

Én nem beszéltem topiczárásról az érintett topicokban. Viszont azt gondolnám, hogy ez a flooding már minimum beavatkozást igényelne.
De hagy ne én adjak már nektek tippeket! Én jeleztem a rendelkezésre álló nyitott csatornán (moderátor értesítése, mert visszajelzés topic zárva), hogy rossz az irány. A többi a ti dolgotok.

T

Törölt tag

Guest
Mi kérünk elnézést, hogy még nem jutottunk át a csodavilágba a ruhásszekrény túloldalán hozzád.
Ugye te is meg tudnál most hirtelen jelölni 3-4 olyan tagot, akinek nincs érdemi információ a kommentjeiben idestova fél-1 éve?!?
Ha a fórum minőségromlásáról teccik gondolkodni, akkor érdemes ezen is elgondolkodni!

szerk.: meg hogy erről a fejlesztési topicban kell diskurálnunk?!?! Pfff. :mad:

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 883
134 534
113
Ugye te is meg tudnál most hirtelen jelölni 3-4 olyan tagot, akinek nincs érdemi információ a kommentjeiben idestova fél-1 éve?!?
Ha a fórum minőségromlásáról teccik gondolkodni, akkor érdemes ezen is elgondolkodni!

szerk.: meg hogy erről a fejlesztési topicban kell diskurálnunk?!?! Pfff. :mad:
Abban egyetértek, hogy jobb lenne átpakolni

T

Törölt tag

Guest
Abban egyetértek, hogy jobb lenne átpakolni
Na a megoldás az lett, hogy átkerült a beszélgetőbe. Hurrá! :oops:
160401-minion-mic-drop-mn-0920.jpg

T

Törölt tag

Guest
A fórumozók elégedetlenek a jelenlegi irányokkal. Nem fogunk csak azért kimoderálni senkit, mert neked nem tetszik, hogy mások nem mindig a dolgok napos oldalát látják. A szarkazmus sem "shitposzt", ha érted mire gondolok.

Szó sincs topikzárásról.
A visszajelzésben a "shitpost"-tal arra utaltam, hogy az adott kommentnek semmilyen a topichoz kapcsolódó releváns kapcsolata nincs. Gyakorlatilag chatként vannak mostanában alkalmazva a topicok a Magyar Honvédséggel, HM-mel kapcsolatban.

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
700
6 566
93
Beszélgető a topic címe.

A facen elkezdett terjedni egy felhívás egy beteg gyerekkel kapcsolatban. Csak amerikában van lehetőség az ESETLEGES gyógyító műtétre. Ha nem műtik meg, akkor szinte biztos a halál, ha megműtik akkor van esélye az életre.

A műtét ~1,3 milliárd Forintba kerül. Ezt az összeget próbálják összegyűjteni.

A probléma valóban óriási. Valódi hamleti kérdés. Ha nem adakozol, akkor egy kegyetlen ember vagy, Ha adakozol, akkor.....

Elég sok tapasztalatot gyűjtöttem az életem során, így picit szkeptikus vagyok. Ez a műtét Amerikában sem mindenki által elérhető, ráadásul nem is garantált az eredmény. Érdekes módon az orvosok tárgyilagosan állnak az ilyen esetekhez. A ráfordítást és az elérhető eredményt mérlegelik teljesen jogosan. Ha bizonytalan az eredmény, akkor inkább javasolják az erre szánt összeget inkább 1000 biztosan meggyógyítható beteg részére felhasználni.

A videó amúgy túlságosan profira sikeredett. A kisagyban megszólal a vészcsengő. Sajnos gyerekekre való hivatkozva túl sok csalás történt már.

Nem, nem vagyok szívtelen, a Tajgetoszt sem támogatom.

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 112
11 270
113
Beszélgető a topic címe.

A facen elkezdett terjedni egy felhívás egy beteg gyerekkel kapcsolatban. Csak amerikában van lehetőség az ESETLEGES gyógyító műtétre. Ha nem műtik meg, akkor szinte biztos a halál, ha megműtik akkor van esélye az életre.

A műtét ~1,3 milliárd Forintba kerül. Ezt az összeget próbálják összegyűjteni.

A probléma valóban óriási. Valódi hamleti kérdés. Ha nem adakozol, akkor egy kegyetlen ember vagy, Ha adakozol, akkor.....

Elég sok tapasztalatot gyűjtöttem az életem során, így picit szkeptikus vagyok. Ez a műtét Amerikában sem mindenki által elérhető, ráadásul nem is garantált az eredmény. Érdekes módon az orvosok tárgyilagosan állnak az ilyen esetekhez. A ráfordítást és az elérhető eredményt mérlegelik teljesen jogosan. Ha bizonytalan az eredmény, akkor inkább javasolják az erre szánt összeget inkább 1000 biztosan meggyógyítható beteg részére felhasználni.

A videó amúgy túlságosan profira sikeredett. A kisagyban megszólal a vészcsengő. Sajnos gyerekekre való hivatkozva túl sok csalás történt már.

Nem, nem vagyok szívtelen, a Tajgetoszt sem támogatom.

Ezzel a jelenséggel kapcsolatban:

Azelőtt a templom előtt,ahová járok van egy tér és vagy konkrétan a templom bejárata mellett,vagy a téren szoktak lenni kéregetők. Fixen...mindig ott vannak, hol többen,hol kevesebben,de 1 valaki mindig van. És amikor kijönnek a templomból az emberek,ezek mint a vámszedők, zuhh rájuk startolnak.

Nem erőszakosan...de akkor felmerül a dilemma: hogy most minden alkalommal adnom kéne valamennyi pénzt? Hát kér a szerencsétlen... Milyen mocskos hulladék keresztény vagyok én, most jövök a templomból és nem adok az elesett/elesetteknek ?

Valószínűleg ezzel az ukázzal küldi ki valaki ezeket az embereket, hogy húzzák le a templomosokat, hiszen hitük szerint vétkeznek, ha nem segítik a rászorulókat...már a második alkalommal,(miután adtam pár százast valamelyiknek) feltűnt az a "rendszer",ami itt működik.

Természetesen nincs itt semmiféle lelki dilemma. Segíteni azokat kell,akik valóban rászorulnak.
Azok biztosan nem szorulnak rá,akik rendszerszerűen,mintha munkába mennének megjelennek valahol, tarhálnak, majd délben távoznak.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 244
73 922
113
Ezzel a jelenséggel kapcsolatban:

Azelőtt a templom előtt,ahová járok van egy tér és vagy konkrétan a templom bejárata mellett,vagy a téren szoktak lenni kéregetők. Fixen...mindig ott vannak, hol többen,hol kevesebben,de 1 valaki mindig van. És amikor kijönnek a templomból az emberek,ezek mint a vámszedők, zuhh rájuk startolnak.

Nem erőszakosan...de akkor felmerül a dilemma: hogy most minden alkalommal adnom kéne valamennyi pénzt? Hát kér a szerencsétlen... Milyen mocskos hulladék keresztény vagyok én, most jövök a templomból és nem adok az elesett/elesetteknek ?

Valószínűleg ezzel az ukázzal küldi ki valaki ezeket az embereket, hogy húzzák le a templomosokat, hiszen hitük szerint vétkeznek, ha nem segítik a rászorulókat...már a második alkalommal,(miután adtam pár százast valamelyiknek) feltűnt az a "rendszer",ami itt működik.

Természetesen nincs itt semmiféle lelki dilemma. Segíteni azokat kell,akik valóban rászorulnak.
Azok biztosan nem szorulnak rá,akik rendszerszerűen,mintha munkába mennének megjelennek valahol, tarhálnak, majd délben távoznak.
Metrón, ugyanilyen munkahely jelleggel tarhál egy nő(roncs) reggelente, most is.