Beszélgető

Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek? :oops:
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!

.
5 perc alatt elszabadulna a pokol minden démona, én meg vinnyogva fetrengenék a röhögéstől a gép előtt.... :D (mondjuk azért nem bánnám) :D

Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek? :oops:
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!

.
Csináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.
@SilvioD -t meghívnám, de mindenki csatlakozhatna, aki akar.

Csináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.
@SilvioD -t meghívnám, de mindenki csatlakozhatna, aki akar.
Ha ezt megteszitek, a tapasztalatok alapján az ország rombadöntésének megelőzése végett, le fogják kapcsolni az Internetet az országban a szolgáltatók, és csak ARPANET lesz újra :D Továbbá a leveleket sem fogja továbbítani a posta sem, inkább felszámolja magát, ugyanis nagyon magas lesz a postások lelkiismereti okokra hivatkozott felmondása, továbbá minden rekordot meg fog dönteni a kézbesítők közt az ömgyilkossági ráta :D

Nem értitek? NINCS BELPOL! :)
A jobboldal ezután: hidraulikus fékfolyadék
A baloldal ezek után: fáradásos törés
Tehát: A hidraulikus fékfolyadék állapotáért felelős szerelő szerint a fáradásos törés oka az alultervezett szerkezeti szilárdság! :)
Na, ebbe kössetek bele! :)

Nem értitek? NINCS BELPOL! :)
A jobboldal ezután: hidraulikus fékfolyadék
A baloldal ezek után: fáradásos törés
Tehát: A hidraulikus fékfolyadék állapotáért felelős szerelő szerint a fáradásos törés oka az alultervezett szerkezeti szilárdság! :)
Na, ebbe kössetek bele! :)
Darázsfészekbe nyúltál!
Mechanikabűnözés is tiltott!

@ozymandias

Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?
Sok ilyen eljárás van, ahol a surlódást alakítják át hővé és így jön létre hegesztés - kezdve az ultrahangos hegesztéstől a böhöm nagy tengelyekig.

Sőt, emberi szöveteket is kezdtek már így "hegeszteni"

@ozymandias

Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?
Friction Stir Welding eljárást használ a ULA a Atlas, Delta, és a Vulcan rakéták alumínium hajótest/tank szekcióinál is.
Időzítve ahol megmutatják és el is mahyarázzák;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

mindenesetre az hogy az egyik első emlősök közt jelentek meg az tudott.
életformályuk alkalmassá teszi globális katasztrófák túlélésére barlangokban laknak ahol van rá lehetőség elég
képesek mélyálomra amikor a táplálék nem áll rendelkezésre és ezt extrém hosszú távon
nem rágcslók
vannak színte mindenevőnek nevezhető fajaik rovarok gyümölcsök más kisebb emlősők stb.
a lábaik genetikája változásra hajlamos ennek a hajlamnak köszönhetően könnyebben alakulhat ki pl pata összenövés is.

• Tetszik
Reactions: Flamand
Ide teszem, mert nincs semmi releváns topik szerintem!
Kellemes húsvétot a Hölgyeknek és Uraknak! Ja és sok locsolót!

l6NONJQ.jpeg