Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
Beszéljünk akkor a
Mert ezeken kívül maradtak a gumicsontok!
![Oops! :oops: :oops:](/data/assets/smilies/whistling.png)
... és hát nem, az nem politika! Áááá.. (+ Bé...)
![Wink ;) ;)](/data/assets/smilies/wink.png)
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt szerettem mindig abban a topikban, hogy ahhoz képest az ukrán háború, vagy a volt szovjet topik, elsőáldozó kislányok oltár elé vonulása fehér ruhácskábanBeszéljünk akkor ahüvelygombárólcsavar-alátétekről és kenőolajról?
Mert ezeken kívül maradtak a gumicsontok!
... és hát nem, az nem politika! Áááá.. (+ Bé...)
.
5 perc alatt elszabadulna a pokol minden démona, én meg vinnyogva fetrengenék a röhögéstől a gép előtt....Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek?
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!
.
Már a neve is az, szerinted mi másra utalhat a friction?@ozymandias
Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?
Csináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek?
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!
.
Ha ezt megteszitek, a tapasztalatok alapján az ország rombadöntésének megelőzése végett, le fogják kapcsolni az Internetet az országban a szolgáltatók, és csak ARPANET lesz újraCsináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.
@SilvioD -t meghívnám, de mindenki csatlakozhatna, aki akar.
Parlamentben?Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
Darázsfészekbe nyúltál!Nem értitek? NINCS BELPOL!
A jobboldal ezután: hidraulikus fékfolyadék
A baloldal ezek után: fáradásos törés
Tehát: A hidraulikus fékfolyadék állapotáért felelős szerelő szerint a fáradásos törés oka az alultervezett szerkezeti szilárdság!
Na, ebbe kössetek bele!![]()
Ott meg elveszik tőled a szótParlamentben?![]()
Akkor a hidraulikus fékfolyadék ezentúl rántott hús, a fáradásos törés pedig a krump lee!Darázsfészekbe nyúltál!
Mechanikabűnözés is tiltott!
Sok ilyen eljárás van, ahol a surlódást alakítják át hővé és így jön létre hegesztés - kezdve az ultrahangos hegesztéstől a böhöm nagy tengelyekig.@ozymandias
Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?
Friction Stir Welding eljárást használ a ULA a Atlas, Delta, és a Vulcan rakéták alumínium hajótest/tank szekcióinál is.@ozymandias
Vuhani denevér.szerintem az ősemlős nem egy földalatt magát meghúzó egérszerű rágcsáló volt hanem denevér
mindenesetre az hogy az egyik első emlősök közt jelentek meg az tudott.Vuhani denevér.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..