Erdemes vegignezni!
Pont azt kifogasolja, hogy (direkt?) nem volt gyors kommunikacio, amivel kezelheto lett volna a helyzet. Rogan oket tobbszor megszivatta. Elmondta, h nem fog ellenzekre szavazni. Szerinte Rogan hibaja, h nem volt kommunikacio, igy is neki is mennie kell, ha mar 2 embert kiutott. Ami en teszem hozza: nehez lesz 4 honappal a valasztas elott.
Nezzetek meg, erdemes.
Én elvből nem nézem meg. Hont Andrással értek egyet, amikor kapott, akkor jó volt a FIDESZ, amikor veszített, elkezdett köpködni rá. Az ilyen ember gerinctelen. És most a volt feleségének is árt ezzel. Ahelyett, hogy segítene.
Szerintem ezt a FIDESZ-en belül kell rendezni, és nem kibeszélni, és kiszolgálni az ellenzéket. Ez a pali kiütötte magát. Az árulókat csak kihasználják, de nem kedvelik.
A másik: Én realista vagyok, mindig a tűznél ülők melegednek. Nemcsak nálunk, mindenhol. Ez egyetemes. Lehet nem szeretni, megpróbálni "széllel szemben", az emberi természetet nem lehet megváltoztatni. Egy társadalomban a hatalom egyenlőtlenül oszlik meg, ezt tudomásul kell venni.
Akik most hisztériáznak, sikoltoznak, azoknak az a baja, hogy nem ők ülnek legközelebb a tűzhöz. Azért még nekik is jut a "melegből", több mint az átlagembernek. És nehogy azt gondoljuk, hogy a "széles néptömegek" jóléte miatt perelnek. Hol van az európai szintű minimálbér és a nyugdíj? Én nem látom megvalósulni.
Az EU-ban is ez a helyzet: az erősebb kutya elve érvényesül. A többieknek egy választása van, a rossz alternatívák közül a kevésbé rosszat választani, a megmaradt szűk mozgástérben a legjobb pozícióra törekedni.
Persze! A FIDESZ-ben is vannak úgynevezett karrieristák, és ezért időnként nem árt a tisztogatás. A legjobb szituáció erre, egy választás elvesztése, akkor le lehet koptatni a csak érdekembereket. De ezzel az ellenzékkel nehéz lesz elveszíteni egy választást.
Én is azt szoktam mérlegelni az átlagemberek többségével együtt, melyik érában volt nekem jobb életem, és az szerint szavazok. Ez a meztelen igazság mindenféle értékek és lózungok nélkül. A bibliai tízparancsolatban hiszek, szerintem azok évezredek emberi értékei.