Ide teszem, mert nincs semmi releváns topik szerintem!
Kellemes húsvétot a Hölgyeknek és Uraknak! Ja és sok locsolót!
![l6NONJQ.jpeg](https://i.imgur.com/l6NONJQ.jpeg)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Jó dolog a locsolkodás,Ide teszem, mert nincs semmi releváns topik szerintem!
![]()
Vagy ott sem...."Jó dolog a locsolkodás,
meg a sok kis piros tojás,
viszont én már öreg vagyok,
kommentben locsolgatok."
Szerintem Ooorky, kapott egy elég durva, szerintem aránytalan büntetést, aztán lelépett..
Mivel minden erre vonatkozó téma még mindig zárva van, ide jön a kérdés:
Ő Törölt tag 1711 (Guest ) ki volt?
.
Igen, ő volt az.Szerintem Ooorky, kapott egy elég durva, szerintem aránytalan büntetést, aztán lelépett.
Lelépett=törölte magát?Szerintem Ooorky, kapott egy elég durva, szerintem aránytalan büntetést, aztán lelépett.
Miután kapott egy olyan büntetést ami szerinte erős volt, egy moderátortól ráadásul aki picit később a többiekre vonatkozó szabályokat maga mint kommentelő nem igazán tartotta be, gondolom elege lett...Lelépett=törölte magát?
Azt tudtam, hogy kapott egy büntetést év végéig, de azt nem, hogy törölte is magát.Miután kapott egy olyan büntetést ami szerinte erős volt, egy moderátortól ráadásul aki picit később a többiekre vonatkozó szabályokat maga mint kommentelő nem igazán tartotta be, gondolom elege lett...
Törölte magát vagy töröltette magát?Azt tudtam, hogy kapott egy büntetést év végéig, de azt nem, hogy törölte is magát.
a jövőben pénzadományért vagy más hazafias cselekedetért különleges katonai rendfokozatot lehet osztogatni bárkinek.
Én már most is Admirális Generális vagyok...Amennyiben az itt folyó diskurzus, hazafias cselekedet, a honvédelem ügyében, akkor már itt, nekünk is tiszti rendfokozat jár. Krisss, dudi, már alapban címzetes vezérezredes lehetne. Aki egyéb fegyveres szerveknél van alapban úgyis, azok minimum, címzetes ezredesek. Akik voltak sorkatonák, címzetes századosok, őrnagyok lehetnének. Akik azok sem voltak, csak itt konstruktív érdeklődők, kommentelők, azok címzetes hadnagyi rendfokozatra érdemesek lehetnének.![]()
A kastélyt porlasztod?megjegyzem 1 ft os kastélyom (40 perc főldutazásra az első településtől) is van ezek a természetvédelmi területek is jelképes áron kerültek a tulajdonomba de semmit nem kezdhetek vele se legeltetni rajta se kaszálni nem szabad szántani meg végképp nem. de paíron az enyémek jól mutatnak majd talán 100 év múlva a leszármazottaknak hasznos lessz. addig is dicsekedhetek hogy mi mindenem van(és mélyen hallgatni hogy mi mindent nem szabad a területtel csinálni (egyébként nem szoktam dicsekedni ezekkel de most megteszem.) annyi hogy a természetvédelmmi területemről az idegenhonos vagy tájidegen fafajokat letermelhetem letermeltethetem. (le is kell időközönként) de ugye nincs idejük vágásérettre nőlni magról kelteknek)
nem nemporlasztom leszoktam menni (utobbi évek határ és covid miatt nemigen volt rá időm de mindig csinálok valamit) a multkor mondjuk eggyik ismerősőm szülője meghalt eladták a házat de a butorokkal nem tudtak mit kezdeni egy jó részük betraktorozódott a kastélyba.) csatornát rendszeresen tísztítom.A kastélyt porlasztod?
Natura2000-es a terület? Legeltetni azokon lehet bizonyos feltételek mellett.
Huzamosabb idejű gyakorlatok után meghatározott számú szolgálatmentesség jár a Honvédségben.Kedves moderátorok! Minek tesz át egy modi a Szimpatizánsok és fóbiások topicba egy tegnap esti beszélgetést, ha az a topic zárva van és ezáltal nem lehet azt folytatni? Mi ebben az értelem vagy logika?
@dudi szóval megkérdezem itt, mert ott nem lehet. Miért osztogatnak ilyen majd két hetet, ha szabad kérdeznem? Nem vágom.
Hogy befejezzétek egymás b@szogatását, ami az adott topikban offtopik volt... lehetett volna törölni is, de így megmarad az "utolsó szó" és talán ettől lezártnak érzitek és nem kezditek újra. A beszélgetés érdemi része ott maradt a Lövedékálló mellények topikban, ott tudjátok megfelelő hangnemben folytatni az adott témát. (Azért az elgondolkoztató, hogy más helyeken olyan hozzászólásokba futok bele, hogy "itt viselkedj/beszélj normálisan, ez nem a htka". Ilyen szintet értetek el. Nem konkrétan ti ketten, hanem általánosságban sok lett a személyeskedő hozzászólás. De ha csak régi barátságra való tekintettel kedvesen ugrattátok egymást, akkor benéztem.Kedves moderátorok! Minek tesz át egy modi a Szimpatizánsok és fóbiások topicba egy tegnap esti beszélgetést, ha az a topic zárva van és ezáltal nem lehet azt folytatni? Mi ebben az értelem vagy logika?
@dudi szóval megkérdezem itt, mert ott nem lehet. Miért osztogatnak ilyen majd két hetet, ha szabad kérdeznem? Nem vágom.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..