Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni..
Hol lehet belpol közeli dolgokról beszélni? A "sehol" nem elfogadható!
.
Belpol-bűnözni akarsz??? Mindenkinek biztos viszket a tenyere a mai bulitól.
Hol lehet belpol közeli dolgokról beszélni? A "sehol" nem elfogadható!
.
Ez a szó de tetszik...most komolyan, mindig olyan jókat kacagok, a szó jó értelmében Mondjuk amíg nyitva volt a belpol, az ottani...nem is tudom, nem iszabbírkózás, vagy sárdobálás, vagy mocsáron...nem is tudom hogy hívjam Arra rájöttem...a Belpol-topik elmélyedt használata egyenes út a csoportos bann-hozTovábbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
Én azt szerettem mindig abban a topikban, hogy ahhoz képest az ukrán háború, vagy a volt szovjet topik, elsőáldozó kislányok oltár elé vonulása fehér ruhácskábanBeszéljünk akkor ahüvelygombárólcsavar-alátétekről és kenőolajról?
Mert ezeken kívül maradtak a gumicsontok!
... és hát nem, az nem politika! Áááá.. (+ Bé...)
.
Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
5 perc alatt elszabadulna a pokol minden démona, én meg vinnyogva fetrengenék a röhögéstől a gép előtt.... (mondjuk azért nem bánnám)Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek?
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!
.
Már a neve is az, szerinted mi másra utalhat a friction?@ozymandias
Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?
Csináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.Én "csak" kommunikációs szempontból LMezném ami eseményeket/folyamatot!
Az alátéten és olajon kívül mindennel összeköthető a politikai hatása miatt.
Lehet tagadni, de minek?
... +: Mindennek van kultúrált, hasznos formája és a kategórikus tiltásnak rövid időn belül ellenkező hatása szok' lenni!
... amilyen tiltás normális dolgok ellen a HTKA-n nem is szokott lenni!
.
Ha ezt megteszitek, a tapasztalatok alapján az ország rombadöntésének megelőzése végett, le fogják kapcsolni az Internetet az országban a szolgáltatók, és csak ARPANET lesz újra Továbbá a leveleket sem fogja továbbítani a posta sem, inkább felszámolja magát, ugyanis nagyon magas lesz a postások lelkiismereti okokra hivatkozott felmondása, továbbá minden rekordot meg fog dönteni a kézbesítők közt az ömgyilkossági rátaCsináljunk egy privát levelező csoportot itt a HTKA-n vagy bárhol, mert engem is érdekelne.
@SilvioD -t meghívnám, de mindenki csatlakozhatna, aki akar.
Parlamentben?Továbbra sem lehet sehol belpolbűnözni.
Darázsfészekbe nyúltál!Nem értitek? NINCS BELPOL!
A jobboldal ezután: hidraulikus fékfolyadék
A baloldal ezek után: fáradásos törés
Tehát: A hidraulikus fékfolyadék állapotáért felelős szerelő szerint a fáradásos törés oka az alultervezett szerkezeti szilárdság!
Na, ebbe kössetek bele!
Ott meg elveszik tőled a szótParlamentben?
Akkor a hidraulikus fékfolyadék ezentúl rántott hús, a fáradásos törés pedig a krump lee!Darázsfészekbe nyúltál!
Mechanikabűnözés is tiltott!
Sok ilyen eljárás van, ahol a surlódást alakítják át hővé és így jön létre hegesztés - kezdve az ultrahangos hegesztéstől a böhöm nagy tengelyekig.@ozymandias
Magyarul nem tudom mi a neve, de angolul friction welding. Ez tényleg az, hogy a súrlódás keltette hővel hegesztenek?