Azt a büdös... Ez durva volt így reggel 9-kor.
A dolog ott kezdődik, hogy a tengely tervezési hibás - ez a klasszikus, 4 ponton hajlított tengely esete, a maximális hajlító nyomaték pont ott van, ahol eltört.
A tervező ráadásul oda tette felfogató csavarok helyét, amihez extra anyag kellett, így a maximális hajlító nyomaték mellé odatette azt a pofás feszültségkoncentrátort.
A dologhoz ezen felül hozzáadódik a folyamatos fárasztó igénybevétel - ami itt is látható, ez egy klasszikus fáradásos törés + túlterhelés, mivel kétlem, hogy nem pakolják meg agyon a teherautót...
A javítás után a maximális hajlótónyomaték ugyanott maradt, a feszültségkoncentrátor szintén, de most már a hegesztésből lett egy metallurgiai és hegesztési bemetszés is.
Nem hiszem, hogy a tengely alapanyágnak megfelelő kémiai összetétel és/vagy mechanikai tulajdonságai lettek a javításnak.
A hegesztés egyrétegű, nincs hőkezelés, se komolyabb takarítás az egyes heftek között, szerintem bőven van salakzárvány. Arról meg nem is beszélve, hogy a tengely valami nemesítethető anyag - ezeket nehéz repesés nélkül hegeszteni, plusz hőkezelt állapotban van.
Maximálisan szabályozás párti vagyok, mert amiről most írtam, az még a mérnökök zömének sem evidens, pláne egy lakatos üzemben.
Nálam amúgy a felnik javítása vörös posztó...