T
Törölt tag 1711
Guest
Disznóvér jobb választás lett volna...
Bizonyos rasszista körökben a migránsok elnevezése "goatfuckers".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Disznóvér jobb választás lett volna...
okok, de a disznó meg szentségtelen. azokban a körökben lehet jobban értékelték volna a disznóvért.Bizonyos rasszista körökben a migránsok elnevezése "goatfuckers".
Még, ha középszerűek lennének. Egyik károgó troll sem volt képes a műszaki tartalomhoz hozzászólni. Az egyenesen sokkolt, hogy kb. a kommentelők harmadánál teljesen rendben van az, hogy a kritizált blog cenzúrázott kommentekből tartalmat szedett ki és illesztett be a blogba szó nélkül úgy, amire jobb helyeken erre azt mondják, hogy plágium. Az külön vicc, hogy a blog saját mottójában / leírásában értelmiségi szabad vélemények felületének hirdeti magát, amit kb. az előbbi tény szemen köp és a blog még ott hugyozta magát még vastagon képen, amikor a saját moderálási elveit sem tartotta be.
És ez 1/3 szerint teljesen rendben van és én vagyok a helikopter. Persze egyik sem a tartalommal foglalkozott, csak a személyemmel, meg persze csak nekem lehet a stílusommal baj, de ők mind a kommunikáció felkent grál lovagjai, mikor legfeljebb személyeskésben voltak feketeövesek.
Sajnos a te kommented sem volt sem pontos nem túl értelmes.
https://lemil.blog.hu/2018/10/08/re...rol_kozerthetoen/full_commentlist/1#c35948095
Csak ennyit kellene megérteni mindenkinek. Ehhez képest csak a stílusba kötnek bele, meg minden más marhaságba. Mert ahhoz nem kell semmit tudni csak verni a billentyűzetet. Azért, mert képes rá valaki nem jelenti azt, hogy csinálni is kéne...
Egy idő után elszakadt azért a cérna főleg a zsebdiktátor szerűeknél... Meg a simán paraszt és negatív ismeret anyagosnál. A csúcs az a meg nem értett zseni volt, aki szerint az F-35 instabil kialakítása miatt nehéz és nincs hely benne semminek már...
Ott már tényleg nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek.
Számomra nem ez az eset igazi tanulsága.Sz.tem sír a technikát értékelő éned, mert ezen már röhögni sem lehet.....
Erre azért kérnék egy forrást.Az angolok is átadták. 1928ra terveztek egy háborút Amerika ellen, de lefújták.
Addigra úgyis elkéstek.
Ezt azért érdemes elolvasni:
https://index.hu/gazdasag/2018/10/12/allvany_hermina_center_allvanymuvek_feljelentes/
Kreatív? Ha jól értem, akkor ezentúl minden bérlet/szolgáltatás szerű szerződésnél akkor az egyik fél benyögi, hogy szóban megállapodtak és nála maradhat akármekkora érték...?Hát ez csúnya (egyébként a Hermina részéről nagyon kreatív megoldása a hogyan legyen állványom úgy, hogy nem fizetek érte)
Az viszont nem tudom mit izmoznak a szerencsétlen rendőrségen, tényleg nem rájuk tartozik hogy kié az állvány, az egy birtokvita/tulajdonjogi vita. A büntetőeljárás erre nem terjed ki, max arra hogy majd pár év mulva a Herminától valaki ülni fog.
Ilyen esetben irány a jegyző, vagy a bíróság.
Ez az. Lényegében a tőkeerősebb fél simán ellophat így bármit, mert a másik cégnek nincs pénze pereskedni.molnibalage
Ebben a sztoriban és sok másikban is az a szép, hogy attól, hogy téged megkárosítanak, neked még fizetned kell a melósoknak meg az alvállalkozóknak, és nem mellesleg az államnak is!
Ezeknek nem mondhatod azt, hogy majd 5-10 év múlva fizetek ha lezárul a per....
Bár csak 10 éve vagyok az iparban, de olyat én még nem láttam, hogy bármi fizikai kézzelfogható dolgot, ami kalapácsnál drágább csak úgy odaadnak szóbeli megállapodással. Még a tanulmányok során szükséges vizsgálandó dolgokról stb. is mindkét oldal által aláírt emlékeztető készül.molnibalage
Pedig sajna ez van. Szerződéseknél sokszor trükköznek ezzel, hogy szóbeli megállapodás is történt mint szerződés kiegészítés. És van olyan hogy a bíróság elfogadja. Adott esetben (ami a cikkben van) annyival egyszerűbb a dolog, hogy az állvány eladása ÁFA bevallás köteles. Ha ez nem történt meg akkor elég egyértelmű a helyzet . És ugye szóbeli számla nincs. Mert az eladást mindig számlával kell igazolni amit mind a két fél lebélyegez, és aláír. Ha ez nincs akkor 5 perc alatt egyértelművé válik az ügy. De a hatóságban nincs általában annyi, hogy ennek utána menjen....