Tudom, láttam én ott is csodát, nem autógyár volt, de leírtam ide is korábban a térdeplő szőnyegest...Tudod, EU, szabad munkaerő vándorlás.
Német gyárakban se németek dolgoznak nagyrészt.
Nálunk megkockáztatom nem csak az előnyös már mostanra nekik, hogy kevesebbért is dolgoznak itt mint ott, hanem az is hogy kevesebben kérnek naponta többször imaszünetet, és beharapják lazán a disznóhúst is a kantinban, illetve talán jól is dolgozunk. Ha ezek ugyanis nem így lennének, igaza lehetne azoknak akik azt harsogják hogy csak azért tapossák le egymást lassan a német cégek itt, mert olcsóbbak vagyunk mindenkinél. Ez egész egyszerűen NEM IGAZ. Lehetne menni keletebbre, meg Ázsiába, Afrikába, sokkal olcsóbban dolgoznának.
Mi nem a legolcsóbbak, hanem a legköltséghatékonyabbak vagyunk, mert valóban viszonylag olcsón, és ami még fontosabb MEGBÍZHATÓAN és JÓL is dolgozunk, a megfelelő INFRASTRUKTÚRA megléte mellett.
Ezt így meg én már nem tartom lesajnálásra méltónak, nagyon nem! Valóban minden kezdet nehéz, de többek közt találó volt a példa, az ázsiai mostanra fejlett országok is kb. így kezdték. Máshogy nem megy!
Az irány jó.