A mérhető munkateljesítmény leírása fikázás?
A bayer féle (szigorúan kisbetűvel) fröcsögés mehet? Ezek szerint kollektíve leterroristázni mindenkit, az mehet, de a mérhető produktivitást összevetni az fikázás?
Az átlag magyar munkás hozzáállása igen sokszor hagy maga után kívánnivalót az smafu...? Párszor ettem kínai helyen, a seggemet is kinyalták, pedig nem is kértem.
Itthon mit láttok? Szép magyar kislány az NKE parkban odaégette csetelés és haverokkal dumálás közben a melegszendvicset. Úgy, hogy hallottam ilyet szólt be, hogy "kiviszem, majd lekaparják". Úgy, hogy hallótávolságban ültem. Ha megtette volna, asszem nem tette ki volna az ablakba, amit kap... Aztán volt annyi esze, hogy nyávogva, de újra megcsinálta. Persze vannak itthon is teljesen átlagos és jó melósok, de egyre ritkább. A barátnőm munkahelyén dolgozó 20 éves srácról is olyanokat hallok, hogy beszarok. Egy héten hétköznap előfordul, hogy kétszer úgy benyom, hogy másnap nem megy be, beteget jelentve. Persze rugalmas munkaidő van, de próbáld így tervezni az erőforrásokat.
Szóval jó lenne leállni ezzel a durván kettős mércével, hogy a bayer féle seggfejnek a kollektív bűnösség és fröcsögés az szabad, de a nem szubjektív, hanem mérhető produktivitás leírása az szerinted fikázás. A fehér felsőbbrendűséggel kombinálva ez picit irritáló. Nem kell szeretni őket, de azért baromnak sem kéne lenni.