Mindenkinek mást jelent a humor. Mit szolnál, ha azt mondják neked, hogy „Takarodj a pi... vissza az F-35 topikba“?
Bal ( haha...) lábbal keltèl fel?
Ez a HUMOR topic, b+!
Bal ( haha...) lábbal keltèl fel?
Ez a HUMOR topic, b+!
Ez az "apró" difi van. És a humorba tettem, nem a beszélgetőbe.Javitâs: BESZÈLGETÖ topik, természetesen.![]()
Vicces volt..., ahogy ez is, csak ezen te nem nevettél mert bántották az ügyefogyott főpolgit.Ez az "apró" difi van. És a humorba tettem, nem a beszélgetőbe.
Nekem sem a szívem csücske. De én nem látom az autógyűlöletet. Csak pusztán látja, hogy másfajta prioritás is lehet, mint minden átmenő és ingázó forgalomnak alárendelni.Vicces volt..., ahogy ez is, csak ezen te nem nevettél mert bántották az ügyefogyott főpolgit.
Én mondtam, hogy autógyűlölő a pasas, ezért szívatja az autósokat. Legalább már azt is tudjuk, hogy miért. Bár ezt majd az autós topikban kitárgyaljuk.
Hát... mert te sem vagy egy autómániás, és akkor finoman fogalmaztam.De én nem látom az autógyűlöletet.
Oké, de mégsem kellene dacból két vödör festékkel szívatni az autósokat. Az úgy nem megoldás, ezt mindenki tudja. Végezzenek szimulációkat, készítsenek terveket, stb...., de ne ugrasszák össze az autósokat a biciklisekkel. Tök fölöslegesen beszél erről most mindenki, amikor máshol meg elszivárog a pénz illetve a tömegközlekedéssel kellene foglalkozni, mert sokkal több ember utazása múlik rajta, plusz a szennyező buszokkal is kezdeni kellene valamit, ilyesmik.Csak pusztán látja, hogy másfajta prioritás is lehet, mint minden átmenő és ingázó forgalomnak alárendelni.
Használom, amikor szükség van rá, szoktam taxival járni. Attól, mert nekem nincs, ez is autóhasználat. Csak megosztott.Hát... mert te sem vagy egy autómániás, és akkor finoman fogalmaztam.![]()
A probléma pont ez. Ez semmiféle szivatás. Csak olyan sikeres volt az agymosás, hogy bármiféle olyan változás, amit a károsan hat az autózásra akkor elszabadul a pokol.Oké, de mégsem kellene dacból két vödör festékkel szívatni az autósokat. Az úgy nem megoldás, ezt mindenki tudja. Végezzenek szimulációkat, készítsenek terveket, stb...., de ne ugrasszák össze az autósokat a biciklisekkel. Tök fölöslegesen beszél erről most mindenki, amikor máshol meg elszivárog a pénz illetve a tömegközlekedéssel kellene foglalkozni, mert sokkal több ember utazása múlik rajta, plusz a szennyező buszokkal is kezdeni kellene valamit, ilyesmik
https://egyperceskrimi.blog.hu/tags/valóságÉrdekes videó:
Nagyon durva, hogy egy fél megyényi területen mennyi sorozat gyilkos volt. Illetve, hogy mennyi női meg "LMBTQ" sorozat gyilkosunk volt.![]()
És ezen sajnos egyre nehezebb röhögni...
![]()
Mármint Macronnak?? Mer ugye azt nem hiszed, hogy Fegyőr meg a csioet-csapat csinálta.A jelenlegi helyzetet elnézve - Covid + magyar GDP/államadósság - asszem ideje lesz megköszönhetjük a momentumosoknak az álomgyilkolást...
Mármint Macronnak?? Mer ugye azt nem hiszed, hogy Fegyőr meg a csioet-csapat csinálta.
Remélhetően a légitársaságok válságos helyzete miatt erősen nyomott áron jutottak hozzá. Mindenesetre alkatrészellátás és karbantartás szempontjából szerintem jó választás volt. Így meg hogy van rá üzemeltető, remélhetőleg a kihasználtsága is megfelelő lesz, nem termel majd deficitet.