W
Wilson
Guest
A nettó befizetős dolog nem baromság hanem bizony kőkemény tény az meg,hogy szerinted ha nem lennénk EU tagok akkor nem mennének el a jól képzett magyar munkavállalók az szerintem már ne haragudj meg de "hülyeség" ugyanúgy elmentek volna, nem véletlenül hoztam fel neked példának Szerbiát.Az EU tagság árát. Azoknak az embereknek messze nem lépne le ekkora hányada, félmillióval csökkent Magyarország lakossága 2004 óta még ha ez nem is mind kivándorló, Romániájé 2007 óta majdnem kétmillióval. Ezek sokan másnak termelnek, és sokan itthon termelnének ha nem lenne annyira egyszerű külföldön dolgozni, kellene vízum meg hasonlók.
Már megint kezded a nettó befizetős baromságot, rendesen dühítő, hogy egyesek leragadnak ezen a szinten s nem képesek felfogni, hogy ha elmegy félmillió munkaképes emberük az sokkal nagyobb érvágás, mint az EU-s alamizsna, csak azt könnyebb mutogatni s egyesek be is veszik, hogy né mennyi ingyen pénzt ad az EU, miközben tízszeresen megfizeted annak az árát.
Szóval, még mindig várom a bizonyítékot, hogy megéri az EU-ban lenni, mert a számok amik makacs dolgok azt mutatják, hogy az EU-tagság konkrétan semmivel, de egyáltalán semmivel nem biztosít nagyobb növekedési ütemet egy keleteurópai országnak, mint amit azelőtt saját útján el tudott érni.
Az EU pedig nem alamizsnát adott eddig hanem több mint tízezer milliárd forintot , íme egy cikk.hogy mennyi támogatás jár nekünk a következő hét évben:
https://telex.hu/belfold/2020/12/18...rd-forint-eu-s-tamogatas-heteves-koltsegvetes
Ami pedig a számokat illeti a neked linkelt cikkben ott vannak azok a számok amik egyértelműen cáfolják az állításaidat, én megkerestem neked,belinkeltem számodra csak annyit kell tenned,hogy elolvasod.