A paradicsommal engem meglehet ölni ! Kis koromban tömtek vele ha megérzem a szagát is öklendezek ! LOLNem..neeem adok az alomszék komposzton termett paradicsomomból!
Te egyed csak spanyol műparadicsomot!
![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A paradicsommal engem meglehet ölni ! Kis koromban tömtek vele ha megérzem a szagát is öklendezek ! LOLNem..neeem adok az alomszék komposzton termett paradicsomomból!
Te egyed csak spanyol műparadicsomot!
![]()
A paradicsommal engem meglehet ölni ! Kis koromban tömtek vele ha megérzem a szagát is öklendezek ! LOL
Te most részeg vagy? A magyarság államisága megnaradásának az egyik fontos pillére volt. Előremutató vallásszabadságot hírdetve. Olyan nevekkel teleírva a magyar történelem lapjait, János Zsigmond, Bocskai, Báthory, Bethlen, Apaffy. A nyomdászat, a tudomány, a vallási türelem. Erdély azokban az évszázadokban megőrizte, sőt erősítette a magyarságtudatot. Ehh....Hol a része volt, hol nem.
Az Erdélyi Fejedelemség amúgy egy szakadár csatlós állam volt, a magyar történelemben betöltött szerepe kifejezetten káros, nem kéne hozzá pozítívan viszonyulni.
Ettél hóstáti paradicsomot már?A paradicsommal engem meglehet ölni ! Kis koromban tömtek vele ha megérzem a szagát is öklendezek ! LOL
Nem is fogok ! Legfeljebb ha visszatér a Hóstát !Ettél hóstáti paradicsomot már?
Te most részeg vagy? A magyarság államisága megnaradásának az egyik fontos pillére volt. Előremutató vallásszabadságot hírdetve. Olyan nevekkel teleírva a magyar történelem lapjait, János Zsigmond, Bocskai, Báthory, Bethlen, Apaffy. A nyomdászat, a tudomány, a vallási türelem. Erdély azokban az évszázadokban megőrizte, sőt erősítette a magyarságtudatot. Ehh....
Hát téged meg honnan szalajtottak? A Habsburgok ruharáncából? Sztem hagyjuk ezt a témát, de Erdélyben erről ne szónokolj nyílvánosan.A magyar államiságot a Szent Korona jelképezi, és volt törvényes uralkodója az országnak.
Az ún. Erdélyi Fejedelemségnek semmi köze a magyar államisághoz.
A vallásszabadság nevű bullshitet meg jó lenne elfelejteni, mert a reformáció kőkemény biznisz volt, a nagyurak és a polgárság egy része kinézte magána kaz Egyház vagyonát és jövedelmeit ill. leginkább meg akart szabadulni a gazdagodása előtt álló erkölcsi akadályoktól.
Az általad felsorolt nevek a magyar történelem szemétdombjára valók.
A vallási türelemhez annyit, hogy az egész Erdélyi projekt katolikus üldözéssel indult, és a Hegyháti felkelés képében tulajdonképp az utolsó felvonásban is visszanyúltak a gyökerekhez.
Az Erdélyi fejedelemségnek Erdély elrománosodását, az Alföld kiirtását és egy 150 éves lemaradást köszönhetünk.
Szóval jól értem-e...
Az EU mindent is le akar hallgatni/elolvasni, hogy védje a gyerekeket a szexuális ragadozóktól és közben elítéli Magyarországot mert nem akarja beengedni az óvodákba a pedo-f@szosnéniket?
Foglalok jegyet a következő szíriuszi járatra. Ez nekem sok.
Hát téged meg honnan szalajtottak? A Habsburgok ruharáncából? Sztem hagyjuk ezt a témát, de Erdélyben erről ne szónokolj nyílvánosan.
(A történelemtagadást nem büntetik?)
Most mit izélsz?!Hova tegyem???
Humorba? Lehet jókat röhögni (sírva).
Társadalmi folyamatokba? Itt tartunk...
Biztpolba? Ilyenekre bízzuk a vagyon és életbiztonságunkat???
Ezek franciák!Hova tegyem???
Humorba? Lehet jókat röhögni (sírva).
Társadalmi folyamatokba? Itt tartunk...
Biztpolba? Ilyenekre bízzuk a vagyon és életbiztonságunkat???
Úrigyerekek...B@sszátok meg, én a 3. Szabó Lajos (az összevonás után a 4. Istvánffy Gyula) Ált. iskolába jártam), a Szepessy utcában laktunk 1975-ig. Onnan az Avas dél, Középszer 10.-be költöztünk és a Bláthy-ba jártam 1975-79 között. (Micsoda idők voltak, aki jól tanult, szinte bármit megtehetett, Csubri Karcsi volt az osztályfőnököm. A bolond ballagáson Skótnak öltöztem).
Gyalog mentünk minden 2. hét csütörtökén a Csabai Művelődési Ház-ba, P. Mobil koncertre, ha esett ha fújt, nem számított (alma bor, Éva Vermut). Egy évig a koncert első felében külföldi számokat játszottak ("Deep Purple - Füst a víz felett" volt mindig az első), a második részben játszották a saját számaikat. A "Vonat", meg a "Főnix éjszakája" volt a csúcs számomra. "Mindig rabol, sosem kér..." Sziasztok földiek!!!
jó látni hogy vannak rendes emberek is a fórumonÚrigyerekek...
1-es villamos végállomás.(Akkori). Blaha Lujza utca, Kuruc -Árpád utca, Kuruc-al szemben a putrisor. Majláth. ADY művház.
![]()
4605 sz. II. Rákóczi Ferenc úttörőcsapat, vigyázz, középre nézz! Zászlónak tisztelegj!az összevonás után a 4. Istvánffy Gyula) Ált. iskolába jártam
El kell szomorítsalak, a katolikus egyház is kőkemény biznisz (volt már akkor is).A vallásszabadság nevű bullshitet meg jó lenne elfelejteni, mert a reformáció kőkemény biznisz volt, a nagyurak és a polgárság egy része kinézte magána kaz Egyház vagyonát és jövedelmeit ill. leginkább meg akart szabadulni a gazdagodása előtt álló erkölcsi akadályoktól.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..