Akkor technikusiztam a Bláthyban ! LOLakkor nem mókáztunk együtt93-as vagyok
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor technikusiztam a Bláthyban ! LOLakkor nem mókáztunk együtt93-as vagyok
Gyerek...![]()
![]()
ti vagytok idősekAkkor technikusiztam a Bláthyban ! LOL
Ezerrr!Lúf@szt, erőnk teljében lévők vagyunk, 50 fekvő "udvariatlanság az idősebbel szemben" 1.2.3,![]()
![]()
Mond meg nekik hogy a kor az nem érdem, hanem egy állapot.ti vagytok idősek![]()
Velem egy idős miskolci6-12évesckoromig laktam Miskolcon.Diósgyőri városkapu? sz. ált.iskolába jártam előszőr, a DVTK-ban fociztam is. Mésztelep utca? Utána a Fazekas utcaiba.
Avas I. a 2. tízemeletesben laktunk! Edda! PVC dszeki Miskolc!
'78-'83.
![]()
Bíborszél respect
Persze, de ez a jobboldalon ugyanugy megvan (Koch, Adelson mig meg nem halt stb.)Azért érdekes az, hogy itthon hiheteten mértékben tagadják a "filantróp" közösség erőteljesen baloldali elkötelezettségét, és ezzel együtt valóságos háborút indítottak Orbán ellen, azzal, hogy micsoda hülye, hogy Sorosra mutogat, miközben ő csak egy jóságos bácsi, aki pénzt ad mindenféle "civil" szervezeteknek.
Na ehhez képest a Danube Institute ma szemlézett egy amerikai cikket, amit eredetiben jobb egyébként elolvasni.
Itt az eredeti: https://www.theamericanconservative.com/articles/big-philanthropy-is-not-americas-friend/
és itt a szemlézése: https://danubeinstitute.blog.hu/202...obb_amerikai_filantropok_a_szilicium-volgybol
B+, azért van annyi jobboldali fiatal, egyetemista, ijságiró, művész, tv adó, hetilap, stb.Persze, de ez a jobboldalon ugyanugy megvan (Koch, Adelson mig meg nem halt stb.)
Mar linkeltek eloben, altisztavatas volt a Hosok teren.Óbuda felett repked egy LI2-es , reggel 9-10 fele, meg most is elhúzott felettem, ennél jobb képet nem tudok csinálni. Reggel 1 sugárhajtóműves gép, gondolom Gripen is mókázott, de őt nem láttam, csak hallottam.
Milyen esemény van? Vagy mire készülnek?
![]()
Régen is meg ma is dolgozni kellett a mezőgazdaságban. A többi nem számít.
Mondjátok ezt ti akik pityókát termesztettek a Kárpátok bércei között !A magyar mezőgazdaság hihetetlenül korszerűtlen.
Egyrészt van egy nagy táblás gabonatermesztés mélyszántással meg minden, a gyümöltcs/zöldségtermesztés pedig az olcsómunkaerőre alapoz.
Nem alomszék az, hanem álomszék! Főleg annak akinek hasmenése van és siet. Amúgy mi a baj vele? Ahol nincs csatornázás ott csudijó, mert nem kell pöcegöför+pöcésautó, amelyik qrva drágán kiviszi a fekáliát a határba és illedelmesen teríti.Mondjátok ezt ti akik pityókát termesztettek a Kárpátok bércei között !
Hagyjuk már ezt a nagy táblás meg mélyszántásos ellenpropagandát ! Pont azon a szinten van nálam mint a pottyantós budi mai aplikációja az "alomszék" .
Elvinnélek komám olyan agrárcégekhez akik már az okos farm technológiát tolják és mondjuk a permetezési meg műtrágya költségük majdnem lefeleződött !
Ahol fejlett az ipar -márpedig itthon elég fejlett - és jobb bért tud adni mint a bizonytalan gyümölcs és zöldségtermesztés , továbbá olcsóbb jóval a Török és Spanyol zöldség/gyümölcs -és majdnem folyamatos is- mint a hazai akkor szerinted ki fog rá költeni ? Menj ki az említett 2 országba és rádöbbensz az ottani üveg/fólis házas technológiára meg nagyságrendre ! Itthon termesszük azt ami jövedelmező és a munkaerőt tereljük a nagyobb jövedelmezőség felé !
Mond meg nekik hogy a kor az nem érdem, hanem egy állapot.![]()
Nem..neeem adok az alomszék komposzton termett paradicsomomból!Mondjátok ezt ti akik pityókát termesztettek a Kárpátok bércei között !
Hagyjuk már ezt a nagy táblás meg mélyszántásos ellenpropagandát ! Pont azon a szinten van nálam mint a pottyantós budi mai aplikációja az "alomszék" .
Elvinnélek komám olyan agrárcégekhez akik már az okos farm technológiát tolják és mondjuk a permetezési meg műtrágya költségük majdnem lefeleződött !
Ahol fejlett az ipar -márpedig itthon elég fejlett - és jobb bért tud adni mint a bizonytalan gyümölcs és zöldségtermesztés , továbbá olcsóbb jóval a Török és Spanyol zöldség/gyümölcs -és majdnem folyamatos is- mint a hazai akkor szerinted ki fog rá költeni ? Menj ki az említett 2 országba és rádöbbensz az ottani üveg/fólis házas technológiára meg nagyságrendre ! Itthon termesszük azt ami jövedelmező és a munkaerőt tereljük a nagyobb jövedelmezőség felé !
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..