Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 027
66 479
113
Eszemfaszommegáll ! A friccek kitalálták a csőbe a lyukat ! Szégyen ide , szégyen oda bár nevezhetik ÁRAMÁRFÉKNEK de ez bíza az Orbán féle rezsi csökkentés csak pepitába !

"A koalíciós pártok – az FDP, a szociáldemokraták (SPD) és a Zöldek – szeptember elején arról állapodtak meg, hogy az első kettő, bő 30 milliárd eurós tehercsökkentő csomag után összeállítanak egy harmadik, 65 milliárd eurós csomagot is, amelynek részeként bevezetnek egy úgynevezett áramárféket. Ez azt jelenti, hogy a háztartások és a kis-, illetve közepes méretű vállalkozások egy meghatározott mennyiségig, az úgynevezett alapfogyasztásig kedvezményes áron kapják a villamos energiát."


Valami ilyenféle lesz Ausztriában is.
Dehàt ez orbàni fasizmus nem? :D
 

DTheo

Well-Known Member
2020. augusztus 20.
1 165
3 449
113
Sziporkáznak a fiúk. 13. perctől érdemes nézni :D :D :D
15:38-tól
"A D-napot is átszerkesztették a wikipedián, és a patraszálló csapatok közé odaírtak egy szlovák kontingenst. Utána a wikipedia szerkesztői megszüntették a szlovák köztársaságelnöki hivatal hozzáférését a wikipediához, mert elkezdtek mindent átírni."
Sírok! : DD
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
4 783
26 900
113
Budapest tiszta városnak tűnik több görög és más mediterrán országhoz képest.
Vagy Londonhoz képest is, ahol nagyon kevés szemetes volt 2017-ben a bombamerényletektől való félelem miatt.
Igen, London az egyik legmocskosabb város, a 2009es London szégyenkezett volna az 1996os Albánia mellett. A másik meglepően koszos hely USA, és én a gazdag és civilizált helyen voltam, New Englandben.
 
K

Kopi2000

Guest
Az orosz ügynököt is ugyanúgy hatástalanítani kell. A kínait is. A románt is, stb
A problema az, amikor a forumozok mondjak meg ki az eltavolitando. Kesobb meg azt mondanak meg, ha ezt hagynak nekik, hogy kik a likvidalandok. Ezert nem ertettem egyet pld. KAMM-al, amikor szerinte nem szabad senkit sem cenzurazni. Igenis, van egy hatar, amin tul nem szabad engedni a forumozok vagyainak sem teret, mert ma meg csak mondjak, hogy mit csinalnanak, holnap meg mar csinalni fogjak....
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
4 783
26 900
113
Drina.jpg


Ezt csak így itt hagyom, lehet tippelni, hol van. Ha már szép helyek.
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 374
4 903
113
Miért haragudott meg Hofi Géza Vitray Tamásra? Érdemes megnézni a fotót az elején. Szóval, én elismerem, hogy voltak a Kádár rendszernek jó dolgai is, még akkor is, ha amúgy, gyűlölöm a kommunistákat (nem, nem nyitok szemantikai vitát a de azok nem is kommunisták voltak című kommunista hazugságról). Azonban ez a könyv azért elmegy ám a picsába. Mosdatni a kor legszarosabb nyelvű kiszolgálóit, még akkor is, ha saját maguk közül való írta, egy olyan arculcsapása az egész rendszerváltásnak amilyet jobb helyeken helyből küldenének el melegebb éghajlatra. Az akkori TV-ben csak olyanok dolgozhattak akik megbízhatóak voltak, nincs olyan, hogy de én ellenzéki voltam ám, nem, onnan senki. Ahogy a munkásőrségből, vagy a párt felső vezetéséből sem. A szakszervezetek főemberei is mind egy szálig ide tartoznak.

Egy "humoros" Gálvölgyi, vagy egy "tudós" Vágó akar mesélgetni azokról az időkről? Szerencsétlen Rózsa talán az egyetlen aki iránt némi szánalmat érzek, aki tudja a személyes történetét az tudja miért, de a többiek? Okádék banda. Kedélyesen mesélgetni Komlósról, meg Hofiról? Ész megáll.
 

Flexus

Well-Known Member
2018. március 16.
1 374
4 903
113
Igen, London az egyik legmocskosabb város, a 2009es London szégyenkezett volna az 1996os Albánia mellett. A másik meglepően koszos hely USA, és én a gazdag és civilizált helyen voltam, New Englandben.
Angliában vannak szép helyek, gyönyörű parkok, kastélyok, tengerpartok. Ám a városok (kicsik és nagyok is), hát azok bizony szemetesek, koszosak és ápolatlanok. Lehet, hogy lent délen ez másként van, de itt keleten, meg északon tuti, hogy ez a valóság.
 
  • Tetszik
Reactions: aquarell

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 763
14 701
113
Iránban forradalom van, Kínából meg katonai hatalomátvételről jönnek hírek. Ehhez képest a hazai sajtó...

Én olvasom a nyugati szabad sajtóban hogy már Putyin harmadik testdublőre is terminális rákbeteg és/vagy Parkinsonos… a negyedik testdublőrét viszont az elégedetlen tábornokai fogják likvidálni a sorsdöntő harkovi offenzíva miatt.
 

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 915
24 603
113
Nem tűnt még fel, hogy az angol a világnyelv? Lehet ennek a ténynek hátat fordítani vagy küzdeni ellene, csak nincs értelme.
Amúgy ez az amit sose fogok megérteni. Igen, mindenki tisztában van vele, hogy az angol egy világnyelv. Én is bírom. De ettől miért kéne elfelejteni magyarul? Vagy miért lenne helyes, egy magyar kifejezés helyett az angolt használni?