Beszélgető

Moving the overton window...

Ne fáradj a válasszal, nem fogom látni.
Kedves egészségedre.
Én pont leszarom, hogy a fórumközösség véresszájú jobboldali kommentelőinek tetszik-e avagy sem a véleményem. A legszánalmasabbak pedig azok, akik röhögős smiley-kat nyomnak a nekik nem tetsző hozzászólásokra. :)

Fura vagy sem, nem mindenki támogatja a szélsőjobb képviselőit...
Szélső jobb ? Eszemfaszommegáll ! Akkor kapor ország zselével micsoda ? Ott úgy látom nem vagytok annyira finnyások ! De nem baj most meg lesz fingatva az EU összes haza és nemzetáruló nyomorultja ! Forca Italy ! Forca Giorga !

Szélső jobb ? Eszemfaszommegáll ! Akkor kapor ország zselével micsoda ? Ott úgy látom nem vagytok annyira finnyások ! De nem baj most meg lesz fingatva az EU összes haza és nemzetáruló nyomorultja ! Forca Italy ! Forca Giorga !
Ha a kiemelt alatt többek között rám céloztál, akkor köszönöm a kedvességed. "Le style c`est l`homme meme."
Honnan veszed, hogy szelsőjobb? Miben nyilvánul meg a szélsőségességük?
Kicsit olvass vissza, hogy s mint nyílvánult meg a hölgy különböző témákban. Ha ez megvolt, akkor majd talán megérted, mire is gondoltam.

• Vicces
Reactions: OhioNurse
Ha a kiemelt alatt többek között rám céloztál, akkor köszönöm a kedvességed. "Le style c`est l`homme meme."
Ha szélső jobbossozol egy demokratikusan megválasztott fehér európai nőt akkor gyakorlatilag te magad skatulyázod be saját magadat úgy , hogy ugyan akkor meg kommentjeidbe a kaprokat - akik 1000x durvábbak és valójából már a szélsőjobb se fejezi ki a politikai berendezkedésük szélsőségét- meg nem ítéled el ! Na ezt hívjuk öngólnak amiért nyugodtan haragudhatsz rám és a stílusomra de valójában te hoztad magad ebbe a helyzetbe !

Ha szélső jobbossozol egy demokratikusan megválasztott fehér európai nőt akkor gyakorlatilag te magad skatulyázod be saját magadat úgy , hogy ugyan akkor meg kommentjeidbe a kaprokat - akik 1000x durvábbak és valójából már a szélsőjobb se fejezi ki a politikai berendezkedésük szélsőségét- meg nem ítéled el ! Na ezt hívjuk öngólnak amiért nyugodtan haragudhatsz rám és a stílusomra de valójában te hoztad magad ebbe a helyzetbe !
Attól még, mert valakit szabályosan megválasztottak, lehet szélsőjobboldali szereplő. Volt már erre példa a történelemben.
Hogy "kaprok" alatt kikre gondolsz, sajnos nem tudom. Legyenek bárkik, nyilvánvalóan azért nem ítéltem el őket a fenti hozzászólásomban, mert nem róluk szólt a cikk.

@OhioNurse ajánlom figyelmedbe:

Én pont leszarom, hogy a fórumközösség véresszájú jobboldali kommentelőinek tetszik-e avagy sem a véleményem. A legszánalmasabbak pedig azok, akik röhögős smiley-kat nyomnak a nekik nem tetsző hozzászólásokra. :)
Ezzel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.

"Même" nem kell oda.

Fura vagy sem, nem mindenki támogatja a szélsőjobb képviselőit...
Honnan veszed, hogy szelsőjobb? Miben nyilvánul meg a szélsőségességük

Kicsit olvass vissza, hogy s mint nyílvánult meg a hölgy különböző témákban. Ha ez megvolt, akkor majd talán megérted, mire is gondoltam.
Mindegy.

Kedves egészségedre.
Sajnos, tobbszor irtam mar itt le, hogy amit itt is latunk irasban lekepezve, az a butasag diktaturajanak a megnyilvanulasa. En pld. szivesen olvasom a velemenyed sok olyan targykorben is, amiben nekem joval csekelyebbek az ismereteim. Ugy latom, hogy innen Jezust is kiatkoznak, mert nem az ismerek csereje a legfontosabb, hanem az az istenverte politikai oldalhoz valo tartozas. Ha jo helyre pozicionalod magad (szeljobbra), akkor irhatsz le barmekkora suletlenseget, huszan fognak tapsolni neki. De, jajj fannak, aki nem ker ennek az akolnak a melegebol. Irhatsz barmi jot, szepet, le leszel hurrogva. Ez van itt is, sajnos...

Ui.: ja es ez meg a " beszelgeto" cimu topik...