Beszélgető

:D
A 17-es /Duke of Cambridge's Own/ lándzsások jelvénye
a7cb37d7cd23d56e2887c56bc2f82197.jpg
a51d219bb7a0c46df0e101024ce908b4.jpg

17thlancersband1888large.jpg
Gyanús vagy Te. Egyszer egy II. vh-s német láda kerül elő a pincéből, majd jön ilyen halálfej keresztbe tett lábszárcsontokon... A Hugo Boss mennyire jön be?

Hagyni kellene már vègre ezt a hülyeséget a Hugo Bossról.:confused:
Nem tervezett semmit, csak gyártott egyenruhákat. Ennek csak egy kicsit utâna kellene nèzni. Még egy jó youtube videó is van a náci dezâjnról.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: zeal
Utána néztem én is, ilyet nem sokat láttam kölyökkoromban...csak a Zukra,kispolákra meg a trabantra emlékszem.

Nem tudom, mikor voltál kölyök, de a 80-as években sok szaladgált, kenyeresautóként, mosodai (patyolat) szállítóként leginkább, kastelwagen kialakítással. A dobozosok meg a buszok ritkábbak voltak.

Ha én ezt most elhinném, minden eddigi tapasztalatomat fel kellene velük kapcsolatban adnom. De el nem tudom képzelni, hogy a mentőszolgálat kilép a vonalból, csak mert valaki ordibál a diszpécserrel, megszakítja a vonalat. Ezt konkrét hazugságnak érzem.

Ha én ezt most elhinném, minden eddigi tapasztalatomat fel kellene velük kapcsolatban adnom. De el nem tudom képzelni, hogy a mentőszolgálat kilép a vonalból, csak mert valaki ordibál a diszpécserrel, megszakítja a vonalat. Ezt konkrét hazugságnak érzem.

Ezt írja főcímben az index:
"Rácsapta a telefont a diszpécser a színész lányára."

Valami nem kóser ezzel a sztorival. Házához ment. A nő - a lánya - a belvárosból megy (köszi Gelgely, köszi Neandermüller, stb. a remek belvárost), de hová? Nem a Rózsadombon él a színész? Ott kell lennie a házának, nem? Vagy vendégségben volt belpesten? Mert a házától a legközelebbi szívkórház tényleg a Városmajor. Ez pipa. De honnan mentek át közben a fél városon a Városmajorba? Csak nehogy az legyen, hogy nem tudott behajtani a mentő a belvárosba, Neandermüller remek utcácskái miatt, csak ezt pont a családnak gci ciki lenne leírnia, hogy kóvályogtak, hogy behajthassanak, azért nem értek oda? Esetleg a parkolással volt gond? Vagy hogy megálhasson a Belvárosban? Esetleg egyedül volt a színész, miközben a lányának kellett volna rá vigyáznia aztán lett ez a sztori, hogy magát mentse?

Tényleg kíváncsi leszek, mert nem ilyennek ismertem meg a mentőszolgálatot.