Beszélgető

Év elején majdnem felvettek oda. Mármint felvettek, minden megvolt, totális lelkesedés, hogy szuper végre ember, bemutattak a főosztályvezetőknek. Aztán egy tolvonással ment az egész a francba. Értsd bejött a létszámstopp
Engem áprilisban a velem együtt jött új kolléganővel csak a főov. hosszas harca után tudtak felvenni. De máshová nem engedélyeztek felvételt.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gafzhu
.
Mert normális helyen nem csak az állaorvosi rendelőben, az emberorvosnál is van felszerelés meg tudás.
Tudod mennyi pénz? Eleve, állatorvos felvesz erre szakembert (már amelyik. A többségükről még állateüs időszakomból megvan a véleményem), szted a magyar állam csinál majd ilyet?
Amikor a mostani laborhálózat kiépítésnél is sikerült minden egyes labornak megígérni, hogy majd ha elindul az lesz a központ.
Hogy azóta se történjen semmi.
Illetve dehogynem, Mészáros and Mészáros épp most vett egy laboratóriumot. Hmm

Valamikor azt mondtam, hogy eljött a 7 szűk esztendő, semmire sem lesz pénz, de lehurrogtak. Lehet, mégsem beszéltem egészen a levegőbe?
Az állománygyűlésen Cilike indirekt módon utalt rá, hogy az összevonás után várható béremelés az új intézetben dolgozóknak.

(Mondjuk az eredeti ütemterv szerint július 1-jei kezdőnappal kellett volna felállnia az új szervezetnek, ezt most aug. 1-re halasztották. De még csak azt sem tudjuk, hogy mi lenne a neve.. :D)

• Tetszik
Reactions: fishbed and gafzhu
.

Tudod mennyi pénz? Eleve, állatorvos felvesz erre szakembert (már amelyik. A többségükről még állateüs időszakomból megvan a véleményem), szted a magyar állam csinál majd ilyet?
Amikor a mostani laborhálózat kiépítésnél is sikerült minden egyes labornak megígérni, hogy majd ha elindul az lesz a központ.
Hogy azóta se történjen semmi.
Illetve dehogynem, Mészáros and Mészáros épp most vett egy laboratóriumot. Hmm
Hú basszus, annyi azért történt, hogy pl. nálunk a helyi mikrobiolgia megszűnt, Székesfehérvárra vagy hova viszik hétvégén a sürgős mintákat (akár agyhártyagyulladásban a baktérium-gyorstesztet), és éjszaka a haemokultúra ott áll az asztalon, mert az asszisztensnek ki kéne tölteni egy csomó papírt, de azt meghagyja reggelre. Azt, hogy a napi labort elviszik máshova, az már régi történet. De egy szerológia vagy 1 hét amíg kész van (és egy csomó plusz adminisztáció) , ez is sokat "gyorsult" az elmúlt években.

vagy két napja eléggé passzív lett @Terminator . Történt vele valami?

Én nem tudom. Remélem helyettünk inkább mással (család, barátok) foglalkozott :D
Nem gondoltam, hogy bárkinek feltűnik... ezek szerint mégis csak van igény a rendre és a hírekre? Egyébként haditechnikát nézek élőben külföldön több napja reggeltől estig :D Mobilról elég körülményes a moderáció, de hamarosan visszatérek ("I'll be back."). Több nap lesz majd mire mindenhol rendet csinálok, de ha megelőz valamelyik másik moderátor, akkor addigra törölve lesz minden offtopik hozzászólás és ki lesz osztva topikrombolásért is egy kis pihenő.

Nem gondoltam, hogy bárkinek feltűnik... ezek szerint mégis csak van igény a rendre és a hírekre? Egyébként haditechnikát nézek élőben külföldön több napja reggeltől estig :D Mobilról elég körülményes a moderáció, de hamarosan visszatérek ("I'll be back."). Több nap lesz majd mire mindenhol rendet csinálok, de ha megelőz valamelyik másik moderátor, akkor addigra törölve lesz minden offtopik hozzászólás és ki lesz osztva topikrombolásért is egy kis pihenő.
A franciknál nézelődsz? :)

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Remélem sok képet csinálsz :D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
GB?