Jajj.
Szerinted ez úgy megy, hogy van a gonosz Busó aki mindenkit ki akar rakni, és a többiek gyorsan törlik a hozzászólásokat, hogy ne tudjak érte bannolni?![]()
Azt hiszem,erre mondják,hogy Bushojárás
Mindkettő nagyja hozzám kötődik egy ideje.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jajj.
Szerinted ez úgy megy, hogy van a gonosz Busó aki mindenkit ki akar rakni, és a többiek gyorsan törlik a hozzászólásokat, hogy ne tudjak érte bannolni?![]()
Mindkettő nagyja hozzám kötődik egy ideje.
Nem lehet, hogy azért küldenek neked ilyen ajánlatot mert egy Párducod van?A közeli osztrák szervizben a kocsi tavaszi átnézését stb. "Frühlingserwachen" csomagként ajánlják.![]()
Az igazi az lenne, ha a csomag 88 euróba kerülne.
És erre tessék, az újabb botrány tovább erősíti az előző megvilágította részletet és már magyarázatul is szolgál valamelyest!A NER, mint minden lényegi struktúra nélküli, pusztán közös bandázásra épülő folyamat így működik. A NER nem rendszer, ezt tudtuk meg ebből az ügyből, hanem kvázi összefújta a szél a különféle kicsinyes érdekeket és legkevésbé se gondolnak a másikra, amikor a maguk kis érdekét kijárják. A vélelmezett Orbán-rendszer nem létezik. Csak Orbán van és alatta NER néven sok száz befolyásos önjáró figura, akik szemtől-szembe gazsuálnak a főnöknek, de mint most kiderült nem gondolkodnak egyáltalán semmilyen rendszerben, még az se jut eszükbe, hogy mit fog szólni a főnök, hogy érinti a főnököt ez.
Bármilyen tisztességes maffiában ilyenkor betonozzák a lábadat egy vödörbe és mivel ezt a tagok tudják, ezért mindig gondolnak arra, hogy mire gondolhat a főnök. De a NER nem elég szervezett ahhoz, hogy maffiának nevezzük. Ezt látjuk most a saját szemünkkel. Egy tákolmány, amit Orbán teremtett és egy mítosz, amit az ellenzék épített fel.
Nem vagyok szakértő előre kiemelném (csak itthon bohóckodtam hegesztéssel, és még csak párszor égettem meg vele a kezemEzt szakértsék meg nekem a szakemberek (nem értek hozzá, de nekem ez nem tűnik hosszúéletű megoldásnak).
![]()
How to Repair TRUCK Front Axle | How to Repair TRUCK Front Axle | By Mechanical Skills | Facebook
How to Repair TRUCK Front Axlefb.watch
A videókból nem úgy jön át, mintha ott lenne műszaki vizsga.Nem vagyok szakértő előre kiemelném (csak itthon bohóckodtam hegesztéssel, és még csak párszor égettem meg vele a kezem), de mivel elég nagy átfedéssel alkalmazta a "csapolást", így akár még fasza is lehet.
A felénél - mikor még csak az anyag felületét hegesztette körbe - azt hittem, hogy úgy hagyja. Na akkor röhögök egyet.
De mivel az csap mellett rendesen feltöltötte anyaggal, így szerintem jó lehet. A kérdés inkább az, hogy a pálcás megoldással mennyi salak maradt a varratban.
Nyilván náluk nem ugyan azok a forgalmi vizsga feltételei sem....![]()
Nálunk a hatóság meglátna egy varrott futóműelemet, akkor szerintem azonnal seggelne....
Nem, arrafelé valóban nincs vizsga. Mondjuk a legtöbb járműbe magadtól be sem ülnél, mert önveszélyes.A videókból nem úgy jön át, mintha ott lenne műszaki vizsga.
Szivesen nézem ezeket a videókat, mert bizonyitják, hogy túlszabályozás nélkül is lehet élni és tetszik, hogy mindent megjavitanak hihetetlen egyszerű körűlmények közt.
Hátha itt megtűrt.
Az ukrán topikban valami fenyegetes miatt eltiltottak egy fóŕumtársat. Valaki tudja az okát?
Ui.: Marha idegesítő, hogy csak úgy tűnnek el a kommentek. A fene bánja, hogy valami a szerkesztők szerint nem oda való és azt törölnik, de valami visszajelzés, hogy törölték a kommented azért nem ártana (még csak indokolni sem kell). Ja a visszajelzéses topik zárva van...
Szerintem az ilyet véglegesen ki jell tiltani mindentől függetlenül.Megfenyegette személyesen meszikét és úgy általában a nafo brigádot, hogy velük is meg fogják etetni a fülüket.
Mondjuk érdekes, hogy ogre kevesebbért kapott többet...
Na látod, megy ez itt is.Hátha itt megtűrt.
Füllevágós komment. Le van írva az indoklásban minden, annyi legyen elég. Nem véletlenül tüntetem el a konkrét okot, mert full proli és kellemetlen az egész, az adott topikot meg nem kell vele tovább szennyezni.Az ukrán topikban valami fenyegetes miatt eltiltottak egy fóŕumtársat. Valaki tudja az okát?
Marha idegesítő az offolás. Kapsz majd értesítést akkorUi.: Marha idegesítő, hogy csak úgy tűnnek el a kommentek.
Egyszer alszok 8 órát az evben es ilyenekről maradok le...Na látod, megy ez itt is.
Füllevágós komment. Le van írva az indoklásban minden, annyi legyen elég. Nem véletlenül tüntetem el a konkrét okot, mert full proli és kellemetlen az egész, az adott topikot meg nem kell vele tovább szennyezni.
Most, hogy tudod, remélem jobban alszol.
A visszajelzések topik beszélgetőnek, jópofizásra lett használva, egy idő után meguntuk.
Marha idegesítő az offolás. Kapsz majd értesítést akkor![]()
Én kapok jelzést, hogy hozzászólás törölve, áthelyezve. Azt hittem, ez normális.Hátha itt megtűrt.
Az ukrán topikban valami fenyegetes miatt eltiltottak egy fóŕumtársat. Valaki tudja az okát?
Ui.: Marha idegesítő, hogy csak úgy tűnnek el a kommentek. A fene bánja, hogy valami a szerkesztők szerint nem oda való és azt törölnik, de valami visszajelzés, hogy törölték a kommented azért nem ártana (még csak indokolni sem kell). Ja a visszajelzéses topik zárva van...
Én csak arról, ha átrakják máshová, de hát én megkülönböztetett vagyok mint tudjuk...Én kapok jelzést, hogy hozzászólás törölve, áthelyezve. Azt hittem, ez normális.
Igen, tudjuk.Én csak arról, ha átrakják máshová, de hát én megkülönböztetett vagyok mint tudjuk...
Te kapsz arról ha átrakják máshová?Én csak arról, ha átrakják máshová, de hát én megkülönböztetett vagyok mint tudjuk...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..