Nem tudnak összebalhézni, ha nem is látják egymást fejét kopogtató okos szerecsen gif
Miért is nem látjuk egymást?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudnak összebalhézni, ha nem is látják egymást fejét kopogtató okos szerecsen gif
Mert ignorra teszitek egymást, azt tanácsolja, hogy ezt kéne tennetekMiért is nem látjuk egymást?![]()
Mert amikor elkezditek az offtopik csörtét pittyen a telefonom...Miért is nem látjuk egymást?![]()
Mert amikor elkezditek az offtopik csörtét pittyen a telefonom...![]()
Nem általában ráírok, hogy böszmék vagytok megint és nyakon kéne verni titeket.Megjön az utalás a HM-től?![]()
ha elkezditek az epehányást
Offtopikról volt szó. Ha nem az nem nyúlunk hozzá.Ez egy nagyon szép leírása annak, amikor az ember forrásokkal érvelve beszélget másokkal.
Ha ez epehányás és nem kívánatos, de Julipók 1944-es náci pártlap retorikájú hozzászólásai meg fentebb vázolt módon kívánatosak.
Akkor fölmerül a kérdés, hogy biztos, hogy velünk van a gond? Vagy valami más van itt félre menve de nagyon...
Mondjuk Mack az indulatossággal kicsit valóban túllő a célon sokszor.
(a propagandistázásban már kevésbé de hát akinek nem inge)
Pontosan értelek, csak az egyik részét ne velem beszéld meg (ha tőle nem kapsz reakciót akkor így jártál), a másik részében pedig értetlenkedsz. Próbálom kedvesen és türelmesen a tudtodra adni a dolgokat, de látom nem működik. Fejezd be a dudizást. Egyrészt butaság, másrészt tényleg unalmas már. Ott és annyira volt büntetve amennyire az szükséges volt, az, hogy az elfogultságod okán hogyan érzékeled a dolgokat ezt nem befolyásolja. Fejezd be a nyavajgást is, mert téged is ötvenszer ki lehetett volna rakni. Nem ez a cél. Belerakjuk a szabadidőnket és elsimítjuk amit lehet, amikor úgy ítéljük meg végső esetben kitiltással jutalmazunk a problémás viselkedésmintákat. Ennek fényében mondom, hogy nem kellene ezt erőltetned, de tényleg.
Julipókot meg ladát én már évekkel ezelőtt bannoltam volna. (de főleg ladát)Ez egy nagyon szép leírása annak, amikor az ember forrásokkal érvelve beszélget másokkal.
Ha ez epehányás és nem kívánatos, de Julipók 1944-es náci pártlap retorikájú hozzászólásai meg fentebb vázolt módon kívánatosak.
Akkor fölmerül a kérdés, hogy biztos, hogy velünk van a gond? Vagy valami más van itt félre menve de nagyon...
Julipókot meg ladát én már évekkel ezelőtt bannoltam volna. (de főleg ladát)
Évekkel ezelőtt elmondtatok minden értékelhetőt amit el lehet mondani.
Mindkettőtök hülyeségeit töröltetem azt nincs probléma.YEP
Ezt én is így gondolom. De kettőnk közül nem én vagyok amnéziás, és kezdem újra és újra ugyan azt a kört.
Elmondtam már. Ha téves dolog kerül be, megírom rá a cáfolatot. Ha kell 10,000 szer is.
Pont azért éljük a világban a hülyeség korát, mert mindenki ráhagyja a másikra a dolgokat. Nem kell rá hagyni, és akkor nem terjednek valótlan dolgok.
Ignoron sincs nálam senki. De más topikban ritkán szólok hozzá, és próbálok nem bele állni senkibe.
Azt a bírkózást meghagyom másoknak.
Fel volt vezetve az egész topikletiltásos rendszer, nevetséges már amit előadsz.A problémám inkább azzal van, hogy előbb még nem történt szerinted semmi,
Nem szorulok rá semmi ilyenre, le lett írva minden. A te szarjaid közül is sok el lett nézve, de csak nem veszed magad észre.Ha pedig úgy érzed, nem kell burkolt fenyegetés, nyugodtan rakj ki most, nem kell a szöveg.
Mindkettőtök hülyeségeit töröltetem azt nincs probléma.
Lada már kapott a jóvoltamból bannt. Csak nem annyit mint szerettem volna...Ha ennyire eredményes vagy, julipókékkal is tehetnél egy próbát
Én nem igazán járok e téren sikerrel....
Nem kívánságműsor, max. bejelentésként lett figyelembe véve.Lada már kapott a jóvoltamból bannt. Csak nem annyit mint szerettem volna...
Fel volt vezetve az egész topikletiltásos rendszer, nevetséges már amit előadsz.
Nem szorulok rá semmi ilyenre, le lett írva minden. A te szarjaid közül is sok el lett nézve, de csak nem veszed magad észre.
Következetesen leírtam, hogy be kéne fejezni, megindokolva, hogy miért veretes faszság amit előadsz. Ugyanazokat a köröket futjuk egy ideje.
Részemről befejeztem.
Azért nem árt egy kis ellenvélemény. Ennek bele kell férnie szerintem.ladagrant, pávoler és a hasonlók ámokfutása amúgy OK?
Nem az ellenvélemény a baj. A vélemény minősége és mondanivalója. Egyébként igazad van, nekem személy szerint nagyon hiányzik innen Szőr és Wilson is. Azért ők nagyon nem ezt, a fentebb említett palik által tolt full retard, halottakon örömködő sztílót nyomták.Azért nem árt egy kis ellenvélemény. Ennek bele kell férnie szerintem.
JáNem az ellenvélemény a baj. A vélemény minősége és mondanivalója. Egyébként igazad van, nekem személy szerint nagyon hiányzik innen Szőr és Wilson is. Azért ők nagyon nem ezt, a fentebb említett palik által tolt full retard, halottakon örömködő sztílót nyomták.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..