Beszélgető

Ha nincs saját nő, megdugják a nyugati fehér nőket. Sajnos sok ostoba picsa partner ebben, mert olyan egzotikusnak tartja a dolgot, és sajnos korunk popkultúrája élen jár az interraciális kapcsolatok népszerűsítésében pl. a néger zenék és kultúra futtatásával.
Pontosan! Itt németben az összes négernek 150 kilós, szőke, kékszemű, hófehér felesége van.

Tudna nekem valaki segíteni!
Jelszavamat akarom megváltoztatni, de nem tudom, mindig beírom a régit, 2x az újat, de mindig azt írja, hogy nem ez a jelszavam(már vagy 10x megcsináltam).
Kit keressek ez ügyben?
Köszönöm előre is!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Tcat
Villámcsapás történt nálunk, az UPC behozta a lakásba. Váratlan volt. Vagy kb 3 km-re dolgozom, ott.

Még a telefon is kiment.

A laptop teljesen ki volt iktatva. Innen megy, de csak úgy, hogy bekapcs a Win frissÍtés. Sajnos, ez XP.

1-el kevesebb hozzászóló lesz a továbbiakban.

Nektek minden jót kívánok.

Most éppen rossz hangulatban vagyok.

Most éppen rossz hangulatban vagyok.
Par honapja nalunk egy hosszabbito es egy teve banta. Ha kinyomta volna a hutot es felmelegszik a sorom,... nem tudom mit csinaltam volna. Gyorsan idd meg az osszeset, ne kockaztass! A hangulatodon is segit. :)
Egy kozepes dell hasznalt laptop 30-60 korul van. Peldaul: notebookalkatresz.hu Ha kesobb masikat veszel akkor pedig ez jo lesz tartaleknak. Szerda-csutorok magassagaban mar minden a regi lesz. Ekezetek persze nem lesznek soha tobbe. :D