A focihoz konkretan egy darab labdara van szukseg, nem stadionokra.
Abban az esetben, ha szombat délután focizni támad kedved, valóban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A focihoz konkretan egy darab labdara van szukseg, nem stadionokra.
Magyarországon a tapasztalatok szerint nem is kéne jobban elmélyülni a labdarúgás nevű hobbiban...Abban az esetben, ha szombat délután focizni támad kedved, valóban.
Ezt mond a Reàlnak vagy a Barcelonànak. Vagy csak Neymarnak es Messinek..
Gyerekek ne viccelődjetek már!
Inygen konyha van községünkben és a többi környező falukban ingyen étkeztetés gyerekeknek + délutáni iskola kakaó tej joghurt (kinder tejszelet osztás! az én időmben még luxuscikk volt nem hogy most az iskolába ingyen olyat osztani.
Mátészalkán új korhász heli leszállóval új sűrgősségi etc
Köpköditek Orbánt de nincs ellenzék. Ami volt az meg magától feloldódik mint a pezsgő tabletta egy pohár vízben .
Bödőcs tibike is köpködi orbánputyint meg "őfaszkalapsága " de ha annyira okosnak teszi magát akkor miért nem ő ül ott ?
A japán Hoya otthagyta budapestet és lejött a gyártás ide szabolcsba ahol már 1300 ember dolgzik és tovább bővül .Budapesten meg már csak Ügyintézés megy a Hoya részéről ahol már csak 200 ember dolgozik.
O, en kopkodom Orbant meg az ellenzeket is, mindkettot van miert
Én úgy vagyok vele hogy Orbán a kisebbik rossz de ami az ellenzéknél megy és már a jobbiknál is az már kabaré szinten van
Jól értem, hogy hiányzik egy páncélos is?
A kettő közül valamelyik most vágott egy 7-est a Szpartaknak asszem. (Én is kb. BL döntőt nézem, de abból is kettőt láttam kb. 10 év alatt) és a EB-VB-t, de kb. ennyi.A Reál meg a Barcelona még focit játszik?_???
Évek óta nem nézem, (kurva unalmas, ld még Forma 1)de ugye itt dollártíz(száz)milliók forognak kockán, és engem valahogy nem tud lekötni 90valaháyn perc biztonsági játék, ahol alig esik gól...
Hát nem tudom. Beletekergettem az eleje után...Szerintem érdekes téma:
Ne haragudj , hogy csak most válaszolok, 48 óra HTKA-át vontam meg magamtól, mint streszmentes rehabot. Az autópályák 100% százaléka megy át Budapesten, ill. indul onnét és szolgálja az elővárosi közlekedést. És( éssel nem kezdünk mondatot) központi pénzből épülnek!És ezt ki mondta? Egyébként javíts ki, ha tévednék, de az autópályák viszonylag kis százaléka megy át BP-n vagy szolgálja az elővárosi közlekedést... Vagy bármilyet... Mégis központi pénzből épülnek.
Most tényleg megint kezdi valaki a bp vs vidéket?. Ok, erről a vidéken élő nem tehet.)
Elég kretén megközelítése egy problémának szerintem...2018 szeptemberétől nem lehet mobiltelefonokat használni a francia általános- és középiskolákban. Ezt Jean-Michel Blanquer oktatási miniszter jelentette be vasárnap, valóra váltva Emmanuel Macron elnök egyik választási ígéretét.
A francia általános iskolák osztálytermeiből eddig is ki voltak tiltva a mobilok, de a következő tanítási év elején bevezetendő szabályozás ennél jóval messzebbre megy. A diákok nemcsak órán, hanem az iskolákban sehol sem használhatják a mobiljaikat, se a szünetben, se a menzán.
Blanquer szerint „a gyerekek ma már nem is játszanak a szünetben. Csak a mobiljaikat bámulják, és ez oktatási szempontból problémás.” (Quartz)
Inkább huszárosnak nevezném.Elég kretén megközelítése egy problémának szerintem...
Inkább huszárosnak nevezném.
A nagyobbik lányom 12 éves, a kisebbik 7. Naponta járok a suliba velük és amit ott látok az iszonytató. A legkisebbektől kezdve szinte mindenki 45 fokba hajtott nyakcsigolyákkal ül és meredten bámulja a mobilját, a gyerekek egymás mellett ülve (!) nem beszélgetnek, hanem chat-elnek. Amikor a nagylány megkapta az első okostelóját 2 hónap alatt drasztikusan esett a tanulmányi eredménye és társasági szinten elvesztettük a gyereket szinte azonnal. Naponta 2x merítette le csutkára a telefont...
3 hónap után elvettem, talán mostanra kezdenek mutatkozni a jelei, hogy újra fókuszba fog kerülni. Próbából visszaadtam 1 napra, az eredmény: mint az alkoholista, aki hosszú idő után iszik egy pohárral: estére mattrészeg lesz.
Szóval nincs telefon addig amíg meg nem keresi a rávalót és fel nem nő hozzá, addig megy a butafonnal mindenhova. Rendkívül hasznos lenne ha megengedhetném neki hogy használja, de ehelyett az van, hogy óvnom kell tőle mert felfalja mint a többi gyereket. Ahogy tapasztalom a lányom korosztálya a valós tereket nyűgnek, szükséges rossznak, két bejelentkezés, vagy akksitöltés közötti kényszerű állapotnak tekinti.
A suliban ki fogom verni a balhét hamarosan, mert már többször előfordult, hogy az egyes tanulmányi, vagy közösségi információkat facebookon tették közzé.
A pedagógus, aki nem ismeri fel a közösségi médiának a korosztályra gyakorolt káros hatását és kényelmi szempontokból döntően a virtuális közösségi terekre támaszkodik az általános iskolásokkal való kommunikáció során, az nem pedagógus, hanem sarlatán, ékes példája a diplomás agyhalott kategóriának.
Szóval a francia irányzat mint kezdőlépés remek egy olyan folyamatban, ahol a cél a vissza az alapvonalra, ahonnan teljesen más szemlélettel fel lehet építeni a közösség és a virtuális terek hasznos viszonyát, mert jelenleg ez egy beteg, torz és a jövőt tekintve tragikus viszony.