Ugyan már, ez egy kimondottan szórakoztató időtöltés. A méricskéléssel jobban telnek az amúgy unalmas munkaórák.
Ja, hány aktív radaros BVR rakéra indítására képes jelenleg az orosz légierő?
Majd TE megmondod, hisz TE vagy pl. itt az egyik, azon emberek közül, akik mindíg tudtok pontosan minden ilyen adatot, BIZTOS forrásra hivatkozva, ami tuti és biztosan nem dezinformáció, bár nekem csúnyán hadititoknak tűnik az, hogy oroszország mit tudna ha kéne felaggatni a vadászaira ma délután, ha komoly ellenfél ellen kéne repkedinük egy kanyart a vadászaiknak.
Szóval mennyit tud indítani az az orosz légierő akiknek a széria gépein SOHA nem lehet látni fájdalmatokra R-77-et(ami azért már Kínában is ott van pár éve szolgálatban, a mindenható és soha nem csúsztató angol nyelvű Wiki meg azt írja, primary user Russia
), vagy bármilyen más aktív radaros rakétát, ergó innen a fotelból magyarországról FIXnek tűnik, hogy akkor már olyan rakétájuk sincs, amivel le lehetne lőni egy fantasztikus F-16 ost, a török légierő soraiból^^
Na jó, probálok kevesebbet trollkodni
NEM TUDOM mennyi van nekik. Azt tudom, hogy te azt gondolod hogy zero van jelenleg rendszerben. Az én véleményem komolyra fordítva az: Van nekik annyi, és abból, ami pont elég lenne egy török légierő kaliberéhez...
Visszakérdezek, mennyi stratégiai csapásmérésre alkalmas bombázója van a török hadseregnek? Mondjuk amit nem hogy egy Tu-160-al, csak egy szaros Tu-22 vel lehet egy kategóriába sorolni. A csapásmérő föld föld rakétafegyverzetet hagyjuk is, most légierőről volt csak szó...
Ui.: Bár teljességgel értelmetlen, de bevallom, a méricskélés néha JÓ
!!!