M
molnibalage
Guest
Mivel elvesztettük a hitünket és az önbecsülésünket
Aminek meg semmi köze Trianonhoz. Egyébként meg ne beszélj más nevében, főleg nem milliós nagyságrendű ember nevében...
Mivel elvesztettük a hitünket és az önbecsülésünket
ki bújt a szög a zsákból vagy mi?Akkor mondja meg akkor jelen társadalom mért nem tartja nagy becsbe magyar nemzettől rámaradt szimbólumokat és hagyományokat.
Mért van az hogy ezen ország kapcsán léptem nyomon depressziós emberekkel találkozok az egyetemen.
Orvostan hallgatók nyíltan külföldi munkára készülnek stb.
Ami ügyebár a magyar én tudat egyik szerves része volt.
<blockquote>Akkor mondja meg akkor jelen társadalom mért nem tartja nagy becsbe magyar nemzettől rámaradt szimbólumokat és hagyományokat.
Mért van az hogy ezen ország kapcsán léptem nyomon depressziós emberekkel találkozok az egyetemen.
Orvostan hallgatók nyíltan külföldi munkára készülnek stb.
Ami ügyebár a magyar én tudat egyik szerves része volt.
Nemzeti jelképek ,és hagyományok mért fontosak? Monár úr talán pont ezen dolgok adnak tartást és reményt.
Pont egy haditechnikai oldalon egy nagy tudású szakembernek kell ezt magyarázni. A csapat, alakulat zászlaja mind mind fontos jelkép katonák világban is.
Ha egy nemzethez tartozónak vaja magát valaki akkor megismeri népe mondáit és szimbólumait. Mivel ezen dolog egy nemzet tagjainak a közös öröksége.
Mért depressziós annyi ember ezen országban? Adok én egy választ mivel minden napok küzdelmei során nem találnak kapaszkodót, hogy mért érdemes egyik napról a másikra küzdeni.
nem is ártott még senkinek...
Illetve biztos vagyok bennem, hogy ez a te esetedben is változni fog idővel... Ahogy most fontosak a szüleid, a párod, úgy később fontos lesz az is, hogy a gyermekeid hogyan neveld, mindent meg tudj adni nekik, de biztos, hogy nem kizárólag anyagi értelemben.
Szóval innentől kezdve a kultúra minden formáját megkérdőjelezheted, csak akkor mi marad?A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..